PDA

View Full Version : Mechanics Duplication crafting



pax_veritas
11-12-2014, 05:15 PM
I noticed that if you craft something in a larger stack (e.g. 250 small stones into 250 sharp stones) and do not remove them from the output slot before placing something such as a single piece of lead scrap (turns into lead scrap) You will recieve 250 lead scrap as output when you hit craft.

Phil_Arrow
11-12-2014, 07:17 PM
this is well known bug when no craft timer is set

pax_veritas
11-13-2014, 05:42 AM
I was able to recreate this using single scrap items on timed crafting, both long and short.

h0tr0d
11-13-2014, 06:32 AM
I was able to recreate this using single scrap items on timed crafting, both long and short.

Doesn't work on where I am, I think it has to be a certain speed craft timer, i.e. fast.

Hampe
11-13-2014, 09:56 AM
Weird, I've never seen that happen before....last time I crafted something with something else in the output, the output stuff got deleted. That was a while ago, and I've been careful not to do it again since then.

h0tr0d
11-13-2014, 10:19 AM
Does not work on my server. Our craft timer is normal. I know the dupe you speak of, I even posted about it in June here. What craft timer are you using?

- - - Updated - - -

Does not work on my server. Our craft timer is normal. I know the dupe you speak of, I even posted about it in June here (http://7daystodie.com/forums/showthread.php?11611-Holy-moly-found-a-dupe-bug). What craft timer are you using?

- - - Updated - - -

I postedabout thishere (http://7daystodie.com/forums/showthread.php?11611-Holy-moly-found-a-dupe-bug) in June, but I haven't seen it work since unless craft timer is a certain one. What is your craft timer set on? Ours is default.