PDA

View Full Version : Umbrella Corp - The Mansion + The Hive



siamko
03-31-2016, 04:29 AM
I am wanting to start a large scale project looking for any willing volunteers that want to go on this epic journey for eternal prefab glory with me.

I want to build a full size prefab of the Umbrella Corp - The Mansion + The Hive from the Resident Evil series. I want to do this accurately as possible and have it be 1 to 1 scale.


https://www.youtube.com/watch?v=Fs9AWTsfixw&feature=youtu.be

I will host the server to and whitelist it for people that want to help with this build. I am not going to start this epic quest without the standard party size of 4 dedicated souls including myself. These have to be individuals with great fortitude for such a large project. I will pick my compadres from the best of the best.

Are you ready for the challenge?

stallionsden
03-31-2016, 04:54 AM
Oh i wanted to do this as well. But someone had already started it back in like a10. I got the file cause he no longer is doing it. However tho i really doubt elevation will allow this to be done now unfort

Magoli
04-01-2016, 08:51 AM
Good luck :)


U are the 10th I heared talkin about that.

But I never saw any .tts-file somewhere.

So - will u be the magic One ???

Mag:)

stallionsden
04-01-2016, 11:07 AM
Good luck :)


U are the 10th I heared talkin about that.

But I never saw any .tts-file somewhere.

So - will u be the magic One ???

Mag:)

When i home i will send you the tts i have. First level is there. Just got to somehow convert from a10/a11 to a14 lol

Magoli
04-01-2016, 12:15 PM
When i home i will send you the tts i have. First level is there. Just got to somehow convert from a10/a11 to a14 lol

Yeah - send it here
I will convert it to a14 and repost it here again

Perhaps we alltogether can finish it (when everbody takes part of a piece (a floor or something) )


Mag

LuckyStar
04-04-2016, 07:06 PM
Oh i wanted to do this as well. But someone had already started it back in like a10. I got the file cause he no longer is doing it. However tho i really doubt elevation will allow this to be done now unfort

I wonder if it's just raised a little, perhaps it could fit.

This prefab on a PvP world would be heaven.

Trollin4TheLord
11-26-2016, 03:17 AM
Is there any update on this at all?

stallionsden
11-26-2016, 05:26 AM
Is there any update on this at all?

I unfortunately lost the tts and xml file. I will keep looking tho

Magoli
11-26-2016, 10:27 PM
Since COMPOPACK23 the ResidentEvil-Mansion is included to spawn in wilderness.

Nobody did - but I built the Mansion inbetween 5 weeks or so.
I tried to be as origin as possible.

My source was the Spencer-Mansion from Resident Evil 1 (PS-version)

The hive wouldn't be possible with the few undergroundlayers we got now. We cant get deeper then say 20-30 layers (blocks)

Deviantmaguai
11-26-2016, 10:29 PM
So you want to do this?

1820818209

With interior decoration I figure it took over 250 hours to complete with the use of Botman. If I didn't have that it would of taken me and 2 other people quite a bit longer.

Height is really not an issue if you go all the way to bedrock after finding a spot that has a height of around 150+.

I had also made the PD from Resident Evil 2 the game and was going to do Raccoon City from Resident evil 2 the movie however with the block changes I have held off. We plan to redo the Hive once the new block changes become available to see if we can do it better the second time.

Deviantmaguai
11-30-2016, 03:14 AM
I was told i need to add some more pictures.. So here they are. 1823118232182331823418235

ston3d4life
12-07-2016, 02:00 AM
i have a rwg file i have modded to give large flat areas and a depth at hub of 90 - 120 blocks to bedrock on 50% of seeds


<terrain_generators>
<terrain_generator name="vanilla" use_old_final="false">
<module name="fastContinents" type="FastNoise">
<property name="frequency" value="0.5"/>
</module>
<module name="fastLowlands" type="FastBillow" no_seed="true">
<property name="frequency" value="0.005"/>
</module>
<module name="fastLowlandsScaled" type="ScaleBiasOutput">
<property name="sourceModule" value="fastLowlands"/>
<property name="scale" value="0.6"/>
<property name="bias" value="0.5"/>
</module>
<module name="fastMountainsBase" type="FastRidgedMultifractal">
<property name="frequency" value="0.003"/>
</module>
<module name="fastMountainsScaled" type="ScaleBiasOutput">
<property name="sourceModule" value="fastMountainsBase"/>
<property name="scale" value="0.8"/>
<property name="bias" value="0.5"/>
</module>
<module name="fastMountains" type="FastTurbulence">
<property name="sourceModule" value="fastMountainsScaled"/>
<property name="power" value="100"/>
<property name="frequency" value="0.5"/>
<property name="roughness" value="5"/>
</module>
<module name="fastLandFilter" type="FastNoise" seed_additive="1">
<property name="frequency" value="0.5"/>
</module>
<module name="fastLand" type="Select">
<property name="sourceModule2" value="fastMountains"/>
<property name="controlModule" value="fastLandFilter"/>
<property name="sourceModule1" value="fastLowlandsScaled"/>
<property name="bounds" value="0,1000"/>
<property name="edgeFalloff" value="16"/>
</module>
<module name="fastOceanBase" type="FastBillow">
<property name="frequency" value="0.005"/>
</module>
<module name="fastOcean" type="ScaleOutput">
<property name="sourceModule" value="fastOceanBase"/>
<property name="scale" value="0.6"/>
</module>
<module name="fastFinal" type="Select">
<property name="controlModule" value="fastContinents"/>
<property name="sourceModule1" value="fastOcean"/>
<property name="sourceModule2" value="fastLand"/>
<property name="bounds" value="0, 1"/>
<property name="edgeFalloff" value="0.5"/>
</module>
<module name="scaleBiasOutput" type="ScaleBiasOutput">
<property name="sourceModule" value="fastFinal"/>
<property name="scale" value="180"/>
<property name="bias" value="-1"/>
</module>
<module name="clampOutput" type="ClampOutput">
<property name="sourceModule" value="scaleBiasOutput"/>
<property name="bounds" value="-28,190"/>
</module>

<output module="clampOutput"/>
</terrain_generator>

</terrain_generators>

18277
seed was test4 have +101 at hub (bedrock should be -51) my base is 104 blocks deep

SlicksGirl
12-12-2016, 04:31 PM
this is awesome!
would be cool on empyrion as well, place alien spawnrs in it and go to town!

Hekete
01-20-2018, 04:03 PM
lookforward to this released. would be a nice POI to loot