PDA

View Full Version : Stone Oven [SDX]



three08
04-13-2016, 01:04 PM
A working stone oven. Uses the campfires recipe list. This was mad to be placed in corners, while it can be placed straigt against the wall it wont look good. It takes up a space 3 blocks high right now but I'll see if I can get it down to 2 blocks, for now you can change the MultiBlockDim value from 1,3,1 to 1,2,1 if you want to be able to place in a 2 block space.

Tested and working in Alpha 14.6

Mod Download Link Alpha 14.5/14.6 (http://web.7days2die.org/SDXModsAlpha14.5/StoneOven.rar)

Having trouble displaying the images so I'll just link to them for now.
Screen shot (http://web.7days2die.org/SDXModsAlpha14.5/ScreenShots/StoneOven.jpg)
Screen shot (http://web.7days2die.org/SDXModsAlpha14.5/ScreenShots/StoneOven2.jpg)


https://youtu.be/6rjdjhmr-1U

Retsof123
04-13-2016, 01:10 PM
Another great looking mod, well done Three. Our cup runeth over when they get official modding support. MP won't know what hit it.

stallionsden
04-13-2016, 01:15 PM
Sweet great work three08 cant wait to try it out

P3rf3ctVZer0
04-29-2016, 02:26 PM
Delete this POST

tilarium
05-03-2016, 04:55 AM
Getting an error where it's looking for "animalbatedsnare" in block ID 1994 while loading items. I kept rebuilding and loading 1 mod at a time to figure out what mod was the problem. If it matters I'm building off of Valmod instead of vanilla, but I don't think that's the issue as the game loads fine with the other SDX mods loaded.

three08
05-03-2016, 05:59 AM
I tested this just last night and didn't have any issues. animalbatedsnare sounds like something from the traps mod, the oven doesnt use ID 1994 it uses ID 1995. I'll retest it later with the traps mod running and see if I can reproduce the problem.

stallionsden
05-03-2016, 06:29 AM
I tested this just last night and didn't have any issues. animalbatedsnare sounds like something from the traps mod, the oven doesnt use ID 1994 it uses ID 1995. I'll retest it later with the traps mod running and see if I can reproduce the problem.

Its out of valmod. Something in valmod is giving tilarium issues

three08
05-03-2016, 07:13 AM
It might be the block id's I have ID numbers in the block, try removing the number from the config before running the mod, open StoneOven.xml and replace the line <block id="1995" name="StoneOven"> with <block id="" name="StoneOven"> if that fixes it let me know and I'll update the mod file.

Okay it's this block that's the issue by the looks of it, tilarium could you post your blocks.xml so I can take a look at what its doing? I think its giving them both the same ID for some reason.


<block id="1275" name="animalbaitedsnare">
<property name="CustomIcon" value="animalSnare" />
<property name="Material" value="snare" />
<property name="Shape" value="Plate" />
<property name="Texture" value="196" />
<drop event="Destroy" name="woodDebris" count="0" />
<property name="Class" value="PlantGrowing" />
<property class="PlantGrowing">
<property name="Next" value="BaitedSnareCaptured" />
<property name="GrowthRate" value="60" />
<property name="FertileLevel" value="1" />
<property name="IsRandom" value="false" />
</property>
</block>

tilarium
05-03-2016, 08:14 AM
Three08, it was the block ID, they were both 1994. I just changed the animalbatedsnare to 2100 and it gave no issue loading. Can't believe I missed something so simple.

BrecMadok
11-09-2016, 11:27 AM
Link broken: "This Account has been suspended."
Please reup, THX!

three08
11-23-2016, 11:10 AM
I must of missed this one when I re uploaded the rest of the mods, anyway the sites backup so the links working again.

Xtrememale
01-04-2017, 08:17 AM
@three08 is this compatible with 15.1?

thank you

three08
01-04-2017, 08:53 AM
Yeah it should be, but if you have any issues grab it from here (http://web.7days2die.org/SDX7ServerMods/SDX%20Test%20Server%20Mods%20v0.1.rar), that pack has all my updated sdx mods in it, I just haven't had the time to update all the posts yet.

Guppycur
03-06-2018, 09:55 PM
Can I haz the oven?