PDA

View Full Version : Exporting a prefab



joshwa0816
08-12-2016, 07:33 PM
I know Science had this issue 3 weeks ago but I wanted my own thread so if anyone is willing to take my savegame and export these future prefabs I'd be very happy.

Watching the video with someone else left us both confused half way through.

Only have 1 done right now and planning more so when it's done, again anyone's help is appreciated.:eagerness:

Here's a preview of the first.

15813

Guppycur
08-13-2016, 01:17 AM
You sure you just want to be fed for a day, and not learn how to fish?

Magoli
08-14-2016, 05:18 AM
I can teach u how to export a prefab. Just PM me when interrested.

I also can just export the Prefab for u
(then i need: the completly savegame-folder from that seed! ; the seedname ; and the coords wheres the POI ingame)


Its up to u