PDA

View Full Version : Find a prefab?



wolverine576
11-02-2016, 01:04 PM
How do i find a base that i made on my server? I want to save it as a prefab, to be able to load it into a new World.

Guppycur
11-02-2016, 02:36 PM
Learn hals editor (see sticky in modding tools thread). Check out the "so you want to make a prefab" thread by... Ekk0? Then try to get that frozen song out of your head after reading that title.

Guppycur
11-02-2016, 06:35 PM
https://7daystodie.com/forums/showthread.php?54608-A15b105-How-to-Export-a-Base-Prefab

LuckyStar
11-08-2016, 03:38 AM
Then try to get that frozen song out of your head after reading that title.

Oh you son of a....

I wasn't even thinking it till you said that.

Aaaaaaaaack. Now it's going to be stuck in there. My OCD won't "let it go".

Guppycur
11-08-2016, 07:15 AM
Lucky for me I like the soundtrack. :)