Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

Thread: Junction Box

  1. #1
    Scavenger
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    33
    Rep Power
    0

    Junction Box

    I updated and added the fusebox to this mod for A17 B240:
    https://7daystodie.com/forums/showth...tion-Box-Block

    This adds four blocks to the game. One is the small fusebox, a larger Control Panel, an electrical box, and a Concrete Block (that upgrades to steel) to hide all those pesky wires.

    There's recipes and you need Advanced Engineering lvl 2 to unlock them.

    20190210095113_1.jpg 20190210095124_1.jpg
    20190210095131_1.jpg 20190210095143_1.jpg



    Edit: Updated progression.xml; it was incorrect, thanks Puschpa!
    Also updated again, because for some reason I had an extra c in the recipies.xml

    2nd Update: Added electrical box.

    3rd Update: Allows upgrading concrete junction block to steel.

    Added pics

    The A17 version will work in A18, but dcsobral was kind enough to update it fully to A18. Link to the post and to their updated version below:
    https://7daystodie.com/forums/showth...40#post1065440

    Attached Files Attached Files
    Last edited by Untamed_Wolf; 11-21-2019 at 02:21 PM.

  2. #2
    Reconstructionist Puschpa's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Rep Power
    1
    In your progressions.xml, the block JunctionBoxfusebox_Player is listed twice for learning, one of them should be JunctionBoxPanel_Player.

  3. #3
    Hunter dutchplayers's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Netherlands
    Posts
    134
    Rep Power
    0
    I wanted to add the Fusebox as custom recipe, but this is way better! Thank you!

  4. #4
    Refugee
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Hi, Some tutorial? Thanks!

  5. #5
    Scavenger
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    33
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Puschpa View Post
    In your progressions.xml, the block JunctionBoxfusebox_Player is listed twice for learning, one of them should be JunctionBoxPanel_Player.
    Thank you! I've updated the file with the corrected progression.xml.

  6. #6
    Scavenger
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    33
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by javysirius View Post
    Hi, Some tutorial? Thanks!
    Tutorial on how to use the junction block in game?

  7. #7
    Hunter dutchplayers's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Netherlands
    Posts
    134
    Rep Power
    0
    Are you planning to add the electrical box also?

  8. #8
    Scavenger
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    33
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by dutchplayers View Post
    Are you planning to add the electrical box also?
    Ask, and ye shall receive. Added the electrical box.

  9. #9
    Hunter dutchplayers's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Netherlands
    Posts
    134
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Untamed_Wolf View Post
    Ask, and ye shall receive. Added the electrical box.
    Fantastic! Many thanks

  10. #10
    Hunter
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    New Jersey USA
    Posts
    130
    Rep Power
    0
    Are these functional or just decorative?

  11. #11
    Nomad
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Russia
    Posts
    358
    Rep Power
    0
    Untamed_Wolf video?

  12. #12
    Zombie Hunter bdubyah's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Tennessee
    Posts
    469
    Rep Power
    1
    Not sure if it is intended, but it lets you upgrade the concrete block with steel and then it just becomes a regular steel block. Loses the ability to be a switch.

  13. #13
    Zombie Hunter bdubyah's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Tennessee
    Posts
    469
    Rep Power
    1
    And also, just as feedback, changing where the visible wire attaches to the fusebox from a gen would look better. It just kind of floats out in front of it at the moment.

    And possibly adding the red/green light from the vanilla switch to the fusebox(haven't tried the panel yet) so you can easily tell if it is on or off would be nice.

    Still, loving the new options!

  14. #14
    Scavenger
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    33
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by bdubyah View Post
    And also, just as feedback, changing where the visible wire attaches to the fusebox from a gen would look better. It just kind of floats out in front of it at the moment.

    And possibly adding the red/green light from the vanilla switch to the fusebox(haven't tried the panel yet) so you can easily tell if it is on or off would be nice.

    Still, loving the new options!
    I am really new to modding, so I will have to get back to you on some of those options. I did add the option to upgrade the concrete fuse block to steel, then stainless steel. There are no recipes for the steel or stainless steel blocks. I can add them, if there was interest.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by EZ2Remember View Post
    Are these functional or just decorative?
    They are functional. You can hook up wires from a battery bank or generator to them, then hook them to lights or traps.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by TARCH26 View Post
    Untamed_Wolf video?
    I don't have a video, but I could post some pictures if that's good for you.

  15. #15
    Zombie Hunter bdubyah's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Tennessee
    Posts
    469
    Rep Power
    1
    What I meant was, once you upgrade it from concrete to steel, it loses functionality. It just turns into a regular block, no longer letting you attach a wire to it. I don't mind upgrading it after I craft it. And it isn't a huge deal not being able to upgrade it anyway. Just wanting you to know it is bugged at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •