Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 196 to 203 of 203

Thread: Alpha 17.1 B9 Stable bug reporting thread

  1. #196
    Refugee
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    Summary: Some zombies that have been killed still stand around and look alive. Killing them with log spikes may contribute to this. They can still be hit by arrows and rounds, but they never fall over.
    Version: 17.1 stable
    Platform: (PC or Mac) PC
    OS/Version: Windows/Linux/mac Windows 10
    Game mode, mp host/mp client/sp /client on dedi (RWG or NAV) mp host - NAV

    Did you wipe old saves? (yes/No) yes
    Did you start a new game? (Yes/No) no, not between 17 and 17.1, but with 17 yes.
    Did you validate your files? (Yes/No) yes
    Are you using any mods? (yes/No) no
    EAC on or off ? off

    Status: NEW

    Bug Description: Some zombies just don't fall over once they've been killed. They still stand and take damage as if they are still alive. They just don't attack or ever fall over.

    Reproduce steps: Kill a lot of zombies and some will keep staying up. Using log spikes may contribute to this.

    Actual result: (description of what is occurring) - Some zombies just don't fall over once they've been killed. They still stand and take damage as if they are still alive. They just don't attack or ever fall over.

    Expected result: (what you expect to occur) - Once dead, I expect the bodies to collapse. Not to keep looking like they are alive.

  2. #197
    Scavenger
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    31
    Rep Power
    0
    Summary: Rule 1:Cardio perk has max 30% bonus instead of 50% like in description.
    Version: 17.1 stable
    Platform: (PC or Mac) PC
    OS/Version: Windows/Linux/mac Windows 10
    Game mode, mp host/mp client/sp /client on dedi (RWG or NAV) mp host - NAV

    Did you wipe old saves? (yes/No) yes
    Did you start a new game? (Yes/No) yes
    Did you validate your files? (Yes/No) yes
    Are you using any mods? (yes/No) no
    EAC on or off ? off

    Status: NEW
    Line from progression
    <passive_effect name="StaminaChangeOT" operation="perc_add" value="0.1,0.3" level="1,5" tags="running"/>

    Expected result:

    <passive_effect name="StaminaChangeOT" operation="perc_add" value="0.1,0.5" level="1,5" tags="running"/>

  3. #198
    Zombie Hunter TehRoach's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    447
    Rep Power
    0
    Version: A17.1 stable
    Platform: PC
    OS/Version: Windows

    entityclasses.xml
    lines 2846 and 2847

    duplicate entry (except count)

    Expected: one of the tags to be "allToolsHarvest"

    Actual: both harvest resource femur are tagged as butcherHarvest.

  4. #199
    Refugee
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Summary: Treasure chest spawned below trader post
    Version: 17.1 stable
    Platform: (PC or Mac) PC
    OS/Version: Windows/Linux/mac Windows 10
    Game mode, mp host/mp client/sp /client on dedi (RWG or NAV) mp host - NAV

    Did you wipe old saves? (yes/No) yes
    Did you start a new game? (Yes/No) yes
    Did you validate your files? (Yes/No) yes
    Are you using any mods? (yes/No) no
    EAC on or off ? off

    Status: NEW



    Expected result: Treasure chest should not appear in areas inaccessible to players

  5. #200
    Refugee
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    Summary: Half of my base dissapeared
    Version: 17.1 Stable
    Platform: PC
    OS/Version: Windows10
    Game mode, mp host

    Did you wipe old saves? (yes)
    Did you start a new game? (Yes)
    Did you validate your files? (Yes)
    Are you using any mods? no
    EAC on or off ? om

    Status: NEW

    Bug Description:

    Went to a mission, accepted the mission it was like 2.6km from base... during mission got the belt bug, cant move and lost everything... disconnected with the mission activated... connected again... mission was not cancel but also not actived... canceled the mision at menu, deleting it. went back home and half of the base dissapeared... like a map block/chunk was reset.



    Last edited by juananp; 02-26-2019 at 03:40 PM.

  6. #201
    Ranger Weazelsun's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Posts
    264
    Rep Power
    0
    Version: a17.1 b9
    Game mode,: MP client on dedi - RWG

    Did you wipe old saves? N - Continued map from 17 b240
    Did you start a new game? N - Continued map from 17 b240
    Are you using any mods? CPM (this mod is for commands, it does not affect anything else)
    EAC on or off? ON
    Status: Known

    Bug description:
    Our horde base on the server AllNightGamers - zTopia was found to be halved with half of the horde tower having disappeared.

    Reproduce steps:
    1) Only thing I can think of to possibly reproduce this is to play on a multiplayer server
    2) Have two or more land claim blocks within the area, practically next to each other lapping over each of the claim "dead zones"
    3) Possibly not activate a quest, upon reaching quest area and returning to base.

    Actual result: Base parts sometimes disappearing.

    Expected result: Portions of the base not to disappear.
    Pastebin:
    https://pastebin.com/PQnBvbmF

  7. #202
    Scavenger Zarzthor's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    33
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by juananp View Post
    Summary: Half of my base dissapeared
    Version: 17.1 Stable
    Platform: PC
    OS/Version: Windows10
    Game mode, mp host

    Did you wipe old saves? (yes)
    Did you start a new game? (Yes)
    Did you validate your files? (Yes)
    Are you using any mods? no
    EAC on or off ? om

    Status: NEW

    Bug Description:

    Went to a mission, accepted the mission it was like 2.6km from base... during mission got the belt bug, cant move and lost everything... disconnected with the mission activated... connected again... mission was not cancel but also not actived... canceled the mision at menu, deleting it. went back home and half of the base dissapeared... like a map block was reset.
    Had this happen on my friends server yesterday during the blood moon. Group left the base, so it doesn't get trashed, and headed to our horde night fighting location and in the middle of the fight BAM! suddenly I cant move or select any items on my toolbelt. So I log out and on logging back in i can move but all items on toolbelt are gone. After the horde is killed off and blood moon over we head back to the base and the entire northeast corner is gone and back to what it looked like before we built the base. Thankfully it didn't cause the base to collapse and we had enough supplies to repair the missing section.

    The movement lockup, disappearing toolbelt, and block resets are serious issues needing looked at. if they haven't been already for 17.2 exp.

  8. #203
    QA Lead
    Join Date
    May 2014
    Posts
    556
    Rep Power
    1
    A17.2 b27 is live now.
    Please use the new thread.
    QA will continue to go through this thread to find more clues on existing bugs or some new ones.

    https://7daystodie.com/forums/showth...porting-thread
    Last edited by Hated; 02-27-2019 at 10:57 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •