Results 1 to 3 of 3

Thread: Horrible Frames!

  1. #1
    Refugee
    Join Date
    May 2019
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Exclamation Horrible Frames!

    Hi there.

    I play with two other people, and we always find that when we get into buildings, and a hoard (or something similar) come in, we get horrible frame drop and lag. We start around 60-120 fps, and then drop to literally 5-12fps. We all have really decent computers, and we've even tried lowering the graphics (so they're all on low or off), and we still get this problem when we are in game. I also tried this on solo to make sure it wasn't our server, and it kept happening. Is this the optimisation of the game? It makes the game unplayable, and it means we can't explore as much as we would like.

    Please help!
    Thanks.

  2. #2
    QA Lead
    Join Date
    May 2014
    Posts
    511
    Rep Power
    1
    Hey ArtThot !
    Do you please have PC speccs for me and scenarios where it happens, so I can reproduce this easily ?

    also please try, if "gfx pp enable 0" in console does do you any good.
    Thanks!
    -Hated

  3. #3
    Community Moderator SylenThunder's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    SE Michigan, out in the sticks.
    Posts
    7,928
    Rep Power
    1
    Yeah, details on the server setup as well as each client.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •