Results 1 to 10 of 10

Thread: Modlet that adds old paints ?

  1. #1
    Refugee
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Modlet that adds old paints ?

    I noticed that a lot of Alpha 16 textures are missing, has someone made a modlet that brings them back ?

  2. #2
    Colony Founder n2n1's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    MotherRussia
    Posts
    1,983
    Rep Power
    1
    It can't be done now.
    (except in some complicated, non-rational ways).

  3. #3
    Refugee
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    That's a shame, any idea why they removed half the textures ?

  4. #4
    Colony Founder n2n1's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    MotherRussia
    Posts
    1,983
    Rep Power
    1
    It's just temporary - they're redoing all the textures now.
    Moreover, MM spoke that they think about how that would modding (in the future) allowed to change textures.
    Last edited by n2n1; 4 Weeks Ago at 08:20 PM.

  5. #5
    Inventor Odetta's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    The Wonka Factory
    Posts
    910
    Rep Power
    1
    Yup, this has stopped me from making it. I had a mock up of a plains biome that I made but it was too ugly for me (textures, especially at a distance) so I abandoned the project for now.

    https://ibb.co/album/h5RHBF

  6. #6
    Colony Founder n2n1's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    MotherRussia
    Posts
    1,983
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Odetta View Post
    Yup, this has stopped me from making it. I had a mock up of a plains biome that I made but it was too ugly for me (textures, especially at a distance) so I abandoned the project for now.

    https://ibb.co/album/h5RHBF
    It was a problem with the intensity of normals (normal-maps).
    During the experiments, i had some textures that looked good at a distance, it remains only to choose the color tone for the color of the grass...but i also gave up, because it is inappropriate in view of the imminent release A18.
    Last edited by n2n1; 4 Weeks Ago at 10:18 AM.

  7. #7
    Inventor Odetta's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    The Wonka Factory
    Posts
    910
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by n2n1 View Post
    It was a problem with the intensity of normals (normal-maps).
    During the experiments, i had some textures that looked good at a distance, it remains only to choose the color tone for the color of the grass...but i also gave up, because it is inappropriate in view of the imminent release A18.
    I can't wait for them to let us make more biomes, instead of replacing ones we have now. I think my first major mod will be a biome overhaul in the future.

  8. #8
    Guppycurian Forum Whore Guppycur's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Enemy for life
    Posts
    21,011
    Rep Power
    1
    Have you tried dust2deaths hq mod?

  9. #9
    Colony Founder n2n1's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    MotherRussia
    Posts
    1,983
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Guppycur View Post
    Have you tried dust2deaths hq mod?
    And he has plains? There are certain problems with the plains.
    As far as i know, it didn't add any extra textures to the blocks.
    Or i missed something?
    Last edited by n2n1; 3 Weeks Ago at 11:41 AM.

  10. #10
    Inventor Odetta's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    The Wonka Factory
    Posts
    910
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Guppycur View Post
    Have you tried dust2deaths hq mod?
    He has all the old a16 textures? I thought it was just a conversion of A17 textures. I thought you couldn't add more textures in A17, just replace them.

    If he indeed added more then how?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •