Results 1 to 4 of 4

Thread: TCAdmin Server Issue 7DTD

  1. #1
    Refugee
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    TCAdmin Server Issue 7DTD

    Hello im new here so im not exactly sure where to post this so ill just post it here.

    For starters i have a 7 days to die server that wont seem to stay up ill start it and it will give me XXX pid then just drop to 0 pid. which means the servers stalling/crashing i have tried renaming the server something without spaces or symbols didn't work.
    i've reinstalled the server even though the previous one was a fresh installation (in case of missing files or w/e) didn't work still crashing. the server owner tried a few things couldn't tell you what its beyond my expertise but again still crashing.
    the only clues i have to fixing this issue is the output logs and the web console ill post them here so you can look over and help me diagnose whats happening on the server.

    ill only post the web console log here if you want the output logs let me know.

    web console:
    ad () [0x00000] in <filename unknown>:0
    at System.Xml.XmlTextReader.Read () [0x00000] in <filename unknown>:0
    at System.Xml.XmlDocument.ReadNodeCore (System.Xml.XmlReader reader) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at System.Xml.XmlDocument.ReadNodeCore (System.Xml.XmlReader reader) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at System.Xml.XmlDocument.ReadNode (System.Xml.XmlReader reader) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at System.Xml.XmlDocument.Load (System.Xml.XmlReader xmlReader) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at GameStartupHelper.LoadConfigFile (System.String _filename) [0x00000] in <filename unknown>:0
    UnityEngine.DebugLogHandler:Internal_LogException( Exception, Object)
    UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception , Object)
    UnityEngine.Logger:LogException(Exception, Object)
    UnityEngine.Debug:LogException(Exception)
    Logger:masterLogException(Exception)
    Logger:Exception(Exception)
    Log:Exception(Exception)
    GameStartupHelper:LoadConfigFile(String)
    GameStartupHelper:ParseCommandLine(String[])
    GameManager:Awake()

    (Filename: Line: -1)

    2019-08-29T14:25:02 0.139 INF Dedicated server only build
    2019-08-29T14:25:02 0.139 INF Not running in Big Picture Mode, no on-screen keyboard available
    2019-08-29T14:25:02 0.140 INF Starting PlayerInputManager...
    2019-08-29T14:25:02 0.147 INF InControl (version 1.6.17 build 9143, native module = False, XInput = False)
    2019-08-29T14:25:02 0.220 INF Starting UserProfileManager...
    2019-08-29T14:25:02 0.226 INF Texture quality is set to 3
    2019-08-29T14:25:02 0.260 INF NET: InitCallbacks
    2019-08-29T14:25:02 0.262 INF [MODS] No mods folder found
    2019-08-29T14:25:02 0.266 INF Loading permissions file at '.local/share/7DaysToDie/Saves/serveradmin.xml'
    2019-08-29T14:25:02 0.284 INF Loading permissions file done.
    UMA Overlay loading took 108 ms

    (Filename: ./Runtime/Export/Debug.bindings.h Line: 43)

    UMA Slot loading took 0 ms

    (Filename: ./Runtime/Export/Debug.bindings.h Line: 43)

    WARNING: Shader Unsupported: 'Standard (Roughness setup)' - Pass 'FORWARD' has no vertex shader
    WARNING: Shader Unsupported: 'Standard (Roughness setup)' - Pass 'FORWARD_DELTA' has no vertex shader
    WARNING: Shader Unsupported: 'Standard (Roughness setup)' - Pass 'ShadowCaster' has no vertex shader
    2019-08-29T14:25:02 0.717 INF WorldStaticData.Init() needed 0.211s
    2019-08-29T14:25:02 0.717 INF Awake done in 686 ms
    Unloading 6 Unused Serialized files (Serialized files now loaded: 3)
    2019-08-29T14:25:02 0.799 INF Atlas reset took 78 ms
    2019-08-29T14:25:02 0.799 INF Atlas load took 81 ms

    Unloading 693 unused Assets to reduce memory usage. Loaded Objects now: 8711.
    Total: 12.192000 ms (FindLiveObjects: 0.772000 ms CreateObjectMapping: 0.392000 ms MarkObjects: 7.328000 ms DeleteObjects: 3.700000 ms)

    Unloading 0 Unused Serialized files (Serialized files now loaded: 3)

    Unloading 0 unused Assets to reduce memory usage. Loaded Objects now: 8711.
    Total: 8.153000 ms (FindLiveObjects: 0.693000 ms CreateObjectMapping: 0.374000 ms MarkObjects: 7.079000 ms DeleteObjects: 0.007000 ms)

  2. #2
    Guppycurian Forum Whore Guppycur's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Enemy for life
    Posts
    22,504
    Rep Power
    1
    It's not installed fully.

  3. #3
    Refugee
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Guppycur View Post
    It's not installed fully.
    its not fully installed? i used the 7dtd config built into the tcadmin server to install it and did a steam update and your telling me it didn't install all the files?

  4. #4
    Refugee
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    Well you are luckier than me. Rented a server and it's doing the same thing, but it's not generating even an output_log.txt file. Status is: running (pid xxxx). Refresh the page after restarting server it changes to running (pid 0)
    No idea is there some files missing, cause only thing I can check is to download dedicated server on my PC and compare, but I am pretty sure all the files are not meant to be same or what files are missing.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •