Results 1 to 4 of 4

Thread: Alpha 17.4 quest activator doesn't appear

  1. #1
    Refugee
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Alpha 17.4 quest activator doesn't appear

    I have a mission called "you're nothing special", once I get close to the mission marker the game tells me to "kill some infected" but the floating exclamation point doesn't appear to actually start the mission, this is the second mission where this has happened, can't remember what the first one was called.

  2. #2
    Refugee
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    15
    Rep Power
    0
    Try looking under the ground. I have same issue with lvl 5 Fetch n Clear in Hospital

  3. #3
    Nomad Beelzybub's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    387
    Rep Power
    1
    I had this issue once on a public server. I dug into the ground for a while looking for it. I never found it and eventually just gave up and abandonded the quest. There's plenty more so it wasn't worth stressing about. It's only happened once ever for me playing on many public servers.

  4. #4
    Ranger Ti2xGr's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Bend, Oregon
    Posts
    315
    Rep Power
    1
    We've experienced the issue a few times on our server. I never thought to dig/look underground for it. I'll have to give that a try. We've just dropped the quest and got a new one in the past.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •