Page 154 of 156 FirstFirst ... 54104144152153154155156 LastLast
Results 2,296 to 2,310 of 2326

Thread: Improvements for the dedicated server

  1. #2296
    Zombie Hunter LewZephyr's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    477
    Rep Power
    1
    Getting a server setup for the A18 release.
    Tried to look back a few posts to see if this was discussed, so sorry if it has been answered / asked.

    Do you have a day 0 release for when A18 experimental comes out, or know if the present build works with the internal A18 build?

    Thanks for your your time and insight.

  2. #2297
    Fun Pimps Staff Alloc's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Germany - Darmstadt
    Posts
    3,162
    Rep Power
    1
    A18 "requires" a new build due to a few changes (mostly networking + item icons). Uploaded one today, that should be fine with A18 stuff.

  3. #2298
    Zombie Hunter LewZephyr's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    477
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Alloc View Post
    A18 "requires" a new build due to a few changes (mostly networking + item icons). Uploaded one today, that should be fine with A18 stuff.
    Awesome, and many thanks for the quick reply.

  4. #2299
    Refugee Beartlaoi's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    I'm running it now, but the map tiles are not showing up.

  5. #2300
    Guppycurian Forum Whore Guppycur's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Enemy for life
    Posts
    22,505
    Rep Power
    1
    He's been made aware, fyi guys.

  6. #2301
    Scavenger Azmodeth's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Montreal
    Posts
    31
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Alloc View Post
    A18 "requires" a new build due to a few changes (mostly networking + item icons). Uploaded one today, that should be fine with A18 stuff.
    where is download ?

    First page ? (says 2014)

  7. #2302
    Colony Founder Prisma501's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    NL - Tilburg
    Posts
    1,286
    Rep Power
    1
    -edit- fixed by tha boss

    Cheers
    Last edited by Prisma501; 10-08-2019 at 03:16 PM.

  8. #2303
    Zombie Hunter LewZephyr's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    477
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Prisma501 View Post
    Did a quick fix on the rendering.

    Attachment 29351

    Until alloc fixes, you can use it to let the map render again.

    Cheers
    Thanks Prisma501. Much appreciated.

  9. #2304
    Fun Pimps Staff Alloc's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Germany - Darmstadt
    Posts
    3,162
    Rep Power
    1
    Should be fixed now.

  10. #2305
    Refugee
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Alloc View Post
    Should be fixed now.
    nope, I pmed you with the logs as my post probably wont get approved.

    Tiles are not showing up and I get this error:


    2019-10-08 17:44:58 Exception MissingMethodException: int Vector2i.get_x()
    AllocsFixes.MapRendering.MapRendering.RenderDirtyC hunks () (at <4285e741502245dbba2f0a45fd3e5432>:0)AllocsFixes.M apRendering.MapRendering+c__Iterator0.MoveNext () (at <4285e741502245dbba2f0a45fd3e5432>:0)UnityEngine.S etupCoroutine.InvokeMoveNext (System.Collections.IEnumerator enumerator, System.IntPtr returnValueAddress) (at :0)

  11. #2306
    Fun Pimps Staff Alloc's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Germany - Darmstadt
    Posts
    3,162
    Rep Power
    1
    Works fine for me. Please make sure you're on the latest version (short as 20_23_33):
    Code:
    2019-10-09T12:15:26 0.851 INF [MODS] Loaded Mod: Allocs command extensions (20)
    2019-10-09T12:15:26 0.854 INF [MODS] Loaded Mod: Allocs server fixes (23)
    2019-10-09T12:15:26 0.855 INF [MODS] Loaded Mod: Allocs MapRendering and Webinterface (33)

  12. #2307
    Refugee
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Has the 'exportitemicons' command been removed intentionally? It no longer appears in the command list under 'help' (and does not work in RAT either).

  13. #2308
    Colony Founder Prisma501's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    NL - Tilburg
    Posts
    1,286
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by VizualNate View Post
    Has the 'exportitemicons' command been removed intentionally? It no longer appears in the command list under 'help' (and does not work in RAT either).
    The icons are already in your data folder (ItemIcons folder). No need to export anymore.

    Cheers

  14. #2309
    Refugee
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Ah, ok, there they are, thank you. So then users of RAT would need to copy the folder up one level, and no longer need to use the 'Export Images' command, but still use the 'Import Images' command for now.

  15. #2310
    Zombie Hunter LewZephyr's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    477
    Rep Power
    1
    Anyone else have the web map day not progressing. Mine has been stuck at day 24 8:36, but in game we are on day 30.

    Anything I should check, look at, reset to correct that? Its cosmetic really, Not a show stopper in any way, but something I noticed.

    Thanks

    EDIT: ----

    Ran up another world, world map shows same day / time as before. On map rendering where does it pull that info from? What should I purge / delete to get it back on correct time for the server I am running?

    Thanks.
    Last edited by LewZephyr; 3 Weeks Ago at 02:14 PM. Reason: Update

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •