Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93

Thread: War3zuk/Tallon Alpha 18.1 Stable Modlets GitHub

  1. #61
    Refugee
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    Yes I have tried that, but I will still use the lastest updated upload from your GitHub and try a new world adding the other mods one by one. I use to do this for Minecraft mods that had problems only never went into the coding to figure stuff out since that was a language I wasn't familiar with.
    Last edited by reyrey2k8; 11-29-2019 at 10:18 PM.

  2. #62
    Refugee
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    Ok, I just tried a fresh install of the game by uninstalling 7d2d from steam and Launcher and then redownloading a new copy from steam with the launcher with no mods linked to it. The only thing mod wise is HD Forge(11-23 last updated) from your GitHub, redownloaded the ZIP file. I also tried installing mod through the Launcher after the first initial game launch to get cached files. Opened an old world that's barely started and I get the same red error when trying to look at the recipe. I tried a new world A18 B8, the same error. I have to be missing something obvious. No 105 bag enabled either, just default size and 10x crafting queue.
    Last edited by reyrey2k8; 11-30-2019 at 07:58 PM.

  3. #63
    Zombie Hunter
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    443
    Rep Power
    1
    I dont get any errors, The HD Forge comes with the 45 backpack so I may consider updating that to work with the 105 version... As for errors I get Non.... New world just the HD forge, Nada works fine & gives no issues in console...

    Find your output log inside your games folder & paste the error part in here so I can have a look at whats happening...

    Checked the code on Github & it seems part of the Blocks.XML has corrupted so issue wasnt it being broke which is why I couldnt figure it out lol... Download the files again from Github & try again if you can be arsed look at the old blocks file & then load up the full version which should of been there, Theres quite a lot of code missing....

    Should work now.... Ill look into adding the full backpack too
    Last edited by Tallon; 11-30-2019 at 08:55 PM.

  4. #64
    Refugee
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    TY, everything works fine on the new fresh world. Now to re-add my original modded world back to the launcher, everything back to normal. Sorry for being a pain with trying to figure this out.
    Last edited by reyrey2k8; 11-30-2019 at 10:22 PM.

  5. #65
    Zombie Hunter
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    443
    Rep Power
    1
    Is it all working 105 backpack too... no worries as we make these for people to enjoy

  6. #66
    Survivor
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    62
    Rep Power
    0
    Tallon-Thanks for keeping some of the individual files updated as some of us can't use the all-in-one because of other mods, I play darkness falls for example. It's much appreciated.

  7. #67
    Zombie Hunter
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    443
    Rep Power
    1
    Yeah its a Pain keeping them updated also as I need to mess with duplicating code & ive made a few mistakes doing it lol... Ill keep them upto date as much as possible... & if anyone requests it ill take a look & Update..

    ADDED Re-Wrote the Starter Kits completely using the Bundles Code.. Same as the scrapping of Ammo back to its ingredients...

  8. #68
    Refugee
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Tallon View Post
    Is it all working 105 backpack too... no worries as we make these for people to enjoy
    yes, everything is working good. There is an error that pops up every now and then but not sure if its the mod with 105 BP or just a problem that didn't want to show up until now.

  9. #69
    Zombie Hunter
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    443
    Rep Power
    1
    I need the log of the error as thats important.. 99.999% there are no errors as i check the mod itself that tiny bit left will be an error caused by doin something in game that takes hou4s to find.. chances are it isnt the mod as that like all others are tested but im not perfect by any means

    ADDED HD M134 MiniGun to the Modlets HD Guns & Ammo
    Last edited by Tallon; 12-04-2019 at 10:06 AM.

  10. #70
    Refugee
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Tallon View Post
    I need the log of the error as thats important.. 99.999% there are no errors as i chat the mod itself that tiny bit left will be an error caused by doin something in game that takes hou4s to find.. chances are it isnt the mod as that like all others are tested but im not perfect by any means

    ADDED HD M135 MiniGun to the Modlets HD Guns & Ammo

    I will try to catch the error sometime tomorrow after work. I finally found the location of the 7D2D launcher world output log after looking for about 2 hours:/. It probably is caused by doing something in game, sounded like maybe a "out of space error" couldbe completely wrong won't know until it decides to pop up.

  11. #71
    Zombie Hunter
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    443
    Rep Power
    1
    ALL GUNS INCLUDING VANILLA NOW REQUIRES SPECIFIC REPAIR KITS (HD Guns & Ammo Modlet)

    Updated HD Guns & Ammo Modlet

    Updated all HD Guns (Except were Laser points)
    Updated Desert Eagle
    Added HD M134 MiniGun ( No anims )
    Added Tactical Model & fixed all its placements
    Added Mossberg 500 Shotty (Fixed all its Attachments)

    Tweaked a few bits of code

    Also Added Specific Repair Kits depending on Gun (Example)

    You now need Gun Oil as an Ingredient to make the repair kit so for the Handguns in game Handgun parts along with the Gun oil & the normal stuff like Metal, Rag & springs

    4 Classes of Repair Kit
    HandGuns (Includes all of my own)
    Rifles (Hunting & sniper)
    Shotguns (includes my own Mossberg 500)
    Automatic weapons which also includes my own like the Minigun....

    AIO Modlet will be updated Tomoz once I have a spare couple of hours....

    ================================================== ====================

    AIO Update

    Updated v2.20 to 2.21 (Tested & Verified to run on Alpha 18.2 B5)

    ( ALL GUNS INCLUDING VANILLA NOW REQUIRES SPECIFIC REPAIR KITS )

    Updated all HD Guns (Includes All Attachments)
    Updated Desert Eagle
    Moved its Sight slightly
    Updated its Code

    Updated M1911 Pistol
    Updated Skin
    Updated Attachments
    Added Small Scope

    Added HD M134 MiniGun ( No anims Yet & uses M60 Reload )
    Added all its Attachments
    Matt Black skin for now
    Split the Gun into 3 Parts, Each part requires its own Schematic

    Added Tactical AR Model & fixed all its placements
    Adjusted its Skin in game & set it to Single Fast Fire

    Added Mossberg 500 Shotty (Fixed all its Attachments)
    Added a new skin
    Adjusted all its Attachments
    Adjusted its in game code

    You now need HDGun Oil as an Ingredient to make the repair kit so for the Handguns in game Handgun parts along with the Gun oil & the normal
    stuff like Metal, Rag & springs

    4 Classes of Repair Kit
    HD RepairKit Hand Guns (Includes all of my own)
    HD RepairKit Rifles (Hunting & sniper)
    HD RepairKit Shot guns (includes my own Mossberg 500)
    HD RepairKit Automatic Rifles which also includes my own like the Minigun.

    Updated ALL Localizations & Code for all new Items

    Updated My Re-Write of the Class System to Remove Leather Armor I was Testing & to include a better selection of Items per Class.

    Placed a mention to Sheil for the Idea of Splitting Repair Kits into a Class (Thanks for the Idea) Hope you like how ive done it.

    Lots of small code changes to ALL HD Guns..
    Last edited by Tallon; 12-05-2019 at 05:32 PM.

  12. #72
    Refugee
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    23
    Rep Power
    0
    Is there a way to remove an indestructible block.....like if someone misplaced it :P

  13. #73
    Leader
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    6,996
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Ascillian View Post
    Is there a way to remove an indestructible block.....like if someone misplaced it :P
    Destroy the blocks under it and around it if it is attached to a wall or something

  14. #74
    Refugee
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    23
    Rep Power
    0
    Okay, that was what I feared, thanks

  15. #75
    Scavenger
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Germany
    Posts
    36
    Rep Power
    0
    @Tallon You make all your modlets ready for alpha 18.2 stable? There are all not working

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •