Results 1 to 6 of 6

Thread: You know what would be nice? Being able to repair/reactivate land claim blocks.

  1. #1
    Ranger
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    345
    Rep Power
    1

    You know what would be nice? Being able to repair/reactivate land claim blocks.

    So this is a very minor thing, more a quality of life post than a complaint or bug report.

    I have no problem with only one land claim block being active at one time, however like many I don't just live and work in one location on the map. I'll tend to have 3 main properties (look at me speaking like I'm playing Monopoly!): home, horde, workshop. The latter of these I will only ever need the land claim once, in order to pick up the crafting tables and forge and the like when I do a big move. So that's fine, the workshop can have a land claim created when needed.

    However, with the horde and my house I am regularly shifting things about. I could of course create a new one each time, which is easy and requires next to no resources at all (5 stone? I'm guessing but it's about that), but it just seems a bit of a "faff".

    What would be nice is that you could activate/deactivate them (in the same way you do with the visible borders), with the limit still being one active block at any given time. (ie: activate one, the other is automatically deactivated).


    TL;DR:

    Allow land claim blocks to be turned on and off rather than destroy/create.

  2. #2
    Reconstructionist
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    540
    Rep Power
    1
    I don't see any real problem with this idea

  3. #3
    Colony Founder Hek Harris's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    France
    Posts
    1,002
    Rep Power
    1
    New players I played with didn't understand they could create a new claim block that would neutralize the previous one. So yes, actual system isn't intuitive.

  4. #4
    Tracker
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    202
    Rep Power
    0
    you can change the amount of active lcb's allowed per player, theres an xml file for it somewhere so you cna have 50 if you want

  5. #5
    Scavenger
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    45
    Rep Power
    0
    Would be nice to have a few claim blocks active at once, its always fun to build a big base

  6. #6
    Refugee
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    In the serverconfig.xml file you can set the number of land claim blocks per player. I usually run with two so I can have one over the main base and the horde base. Then other players can do their own thing with theirs.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •