Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57

Thread: A18.2 b2 EXP bug thread

  1. #46
    Hunter EstebanLB's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    107
    Rep Power
    0
    Simple bug report: Pass and Gas tall and wide sign outside the building collapses as soon as any block gets destroyed

    Seed, map name, location?
    - Schwanz9000
    Last edited by schwanz9000; 11-26-2019 at 03:55 AM.

  2. #47
    Refugee
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Summary: Getting bedrock block exploit
    Spoiler: 

    Game Version: A18.2 b2 and earlier
    Platform: PC
    OS/Version: Windows
    Game mode: (MP host / MP client / SP)

    Did you wipe old saves? Yes
    Did you start a new game? Yes
    Did you validate your files? Yes
    Are you using any mods? No
    EAC on

    Bug Description: If you hit bedrock (or any other block under traderarea or land claim with infinite health protection) before destroying animal corpse, you will get 1 bedrock block.

    Reproduce steps: Kill an animal, get durability of the corpse up to the moment when the next hit will destroy it, then hit bedrock block, then destroy corpse and you'll get 1 bedrock block among meat&bones&fat. Same thing will work for any other block with bedrock properties for you, for example you can get vending machine from trader.

    SCREENSHOTS
    20191125145539_1.jpg

    20191125145544_1.jpg

    Already confirmed and reported. Thanks! - Schwanz9000
    Last edited by schwanz9000; 11-26-2019 at 03:54 AM.

  3. #48
    Refugee
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Summary: duplicate paint entry in painting.xml

    Game Version: A18.2 b2 and earlier
    Platform: PC
    OS/Version: Windows
    Game mode: (MP host / MP client / SP)

    Did you wipe old saves? Yes
    Did you start a new game? Yes
    Did you validate your files? Yes
    Are you using any mods? No
    EAC on

    Bug Description:
    <paint id="168" name="txName_Carpet4"> has two entries in painting.xml
    Last edited by AV7daystodie; 11-25-2019 at 12:16 PM.

  4. #49
    Zombie Hunter
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    461
    Rep Power
    1
    Summary: Purple Firefighter's Helmet impossible to obtain

    Game Version: A18.2 B2
    Platform: PC
    OS/Version: Windows
    CPU Model: nr
    System Memory: nr
    GPU Model and VRAM: nr
    Screen Resolution: nr
    Video Settings: nr
    Game mode: nr

    Did you wipe old saves? No
    Did you start a new game? No
    Did you validate your files? Yes
    Are you using any mods? Yes
    EAC on or off? off

    Status: NEW

    Bug Description: There's no way to obtain a purple firefighter's helmet. It's not on the loot tables, it's not on the trader tables and crafting quality is governed by light armor which only goes up to 5. This is pretty much a copy&paste of a previous bug report about the military stealth boots, which, like the firefighter's helmet, is craft-only unlocked through almanacs.

    Reproduce steps:

    Press F1 to open the console, then type dbs.
    This will open a panel in game for you to type the bug in.
    Once done click OK.
    There will then be a SCREENSHOTS folder in the main 7 days folder containing the screenshot.

    1) Craft firefighter's helmet with heavy armor skill level 5.
    2) Check loot.xml for armorFirefightersHelmet.
    3) Check traders.xml for armorFirefightersHelmet.

    Actual result: Quality 5, not there, not there.

    Expected result: Some way of getting it.



    This is by design, new system will be implemented, for now blue is normally as good. - Twigg
    Last edited by Twigg; 11-26-2019 at 09:53 AM.

  5. #50
    Zombie Hunter
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    461
    Rep Power
    1
    Summary: Tar texture (paint id 148) can be copied, but not selected from texture menu.

    Spoiler: 
    Game Version: A18.2 B2
    Platform: PC
    OS/Version: Windows
    CPU Model: nr
    System Memory: nr
    GPU Model and VRAM: nr
    Screen Resolution: nr
    Video Settings: nr
    Game mode: nr

    Did you wipe old saves? No
    Did you start a new game? No
    Did you validate your files? Yes
    Are you using any mods? Yes
    EAC on or off? off

    Status: NEW

    Bug Description: While doing some remodelling of the army base I took over, I replaced a block on the top outside floors, and when I went to paint it I noticed that the texture I copied with the brush was not available on the texture menu. Looking at it with F3, I noticed it's the tar (see screenshot).

    Reproduce steps:

    Press F1 to open the console, then type dbs.
    This will open a panel in game for you to type the bug in.
    Once done click OK.
    There will then be a SCREENSHOTS folder in the main 7 days folder containing the screenshot.

    1) Find some tar texture somewhere (military base -- not camp -- has it on the main building).
    2) Use the paint brush to copy the texture.
    3) Try to find the texture in the paint brush texture menu.

    Actual result: Can copy the texture, but the texture immediately changes when opening the texture menu, and can't find it there.

    Expected result: Either not being able to copy it, or being able to find it on the menu.

    A18.2_2019-11-25_12-17-41.jpg



    Verified and reported,ty. - Twigg
    Last edited by Twigg; 11-26-2019 at 06:44 PM.

  6. #51
    Refugee
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Belarus, Minsk
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Lightbulb High contrast map

    Game Version: A18.2 b2
    Platform: PC
    OS/Version: Windows
    CPU Model: AMD Ryzen 2700X
    System Memory: 16
    GPU Model and VRAMnVidia GTX 1080 Ti 11 GB
    Screen Resolution: 1920x1080
    Video Settings: See screenshot
    Game mode: SP on RWG MAP

    Did you wipe old saves? Y
    Did you start a new game? Y
    Did you validate your files? Y
    Are you using any mods? N
    EAC on or off? N

    Status: NEW

    Bug Description:

    Reproduce steps:
    Not always work, better try at night.
    You need:
    1. a minibike/moto (A minibike in my savegame)
    2. Head light mod installed in to a head

    Leave transport, toggle on flashlight, ride a transport, toggle transport lights, open map.
    You should see the bug.
    mb you need reproduce this a lot via leaving/riding tranport and switch the lights on yor head & transport.
    Something like that.


    Actual result: High contrast map

    Expected result: Normal map as always
    Attached Images Attached Images

  7. #52
    Refugee
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Switzerland
    Posts
    27
    Rep Power
    0
    Any news regarding "AMD 5k and 6k cards may have flashing triangles on the ground"?

  8. #53
    QA Tester Twigg's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    UK
    Posts
    519
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by jeffrezyah View Post
    Any news regarding "AMD 5k and 6k cards may have flashing triangles on the ground"?
    We are currently testing a fix for that. - Twigg

  9. #54
    Refugee
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Switzerland
    Posts
    27
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Twigg View Post
    We are currently testing a fix for that. - Twigg
    Sweet

  10. #55
    Refugee
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    couple of random world generation bugs

    Summary: Bug #1, Crashes during random world generation. Bug? #2, generation takes extreme amount of time.

    Spoiler: 
    Game Version: Bug#1 18.2 b2. Bug? #2 started after b155
    Platform: (PC / Mac)
    OS/Version: Windows 10
    CPU Model: amd x4 860K
    System Memory: 8 GB
    GPU Model and VRAM: NVIDIA GeForce GT 730 2GB


    Did you wipe old saves? Yes
    Did you start a new game? Yes
    Did you validate your files? Yes
    Are you using any mods? No
    EAC off

    Status: NEW

    Bug Description: Since B155 my random world generation went from 25 minutes for an 8k world up to nearly 2 hours. I assumed it had something to do with the change to terrain generation for 2GB or lower vram. Which is annoying since it was working fine for me before that.

    And seemingly with each build since then it has gotten worse. It started by taking nearly 2 hours to generate, then it sometimes crashed near the end(frustrating) and now it can't even make it to 10% before crashing to desktop.

    I can generate a 4K world, however. Takes 18 minutes. Don't know how that compares to pre 155 as I have always done 8K.

    crash output log https://pastebin.com/KA1PdhL4


    Hi, sorry but your gpu is using the bare minimum to run the game, so generating larger maps will take longer, we have provided 3 8k maps in game for you to use, pregeon01 to 03 . - Twigg
    Last edited by Twigg; 11-28-2019 at 09:57 AM.

  11. #56
    Captain Obvious
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    In a Country
    Posts
    534
    Rep Power
    1
    Summary: Typo/issue in the (after-respawn) notification of death penalty on top of the tool menu (belt).It says 10% penalty instead of 25%.

    Game Version: A18.2 b2
    Platform: PC
    OS/Version: Windows
    Game mode: ALL

    Did you wipe old saves? YES
    Did you start a new game? YES
    Did you validate your files? YES
    Are you using any mods? NO
    EAC on or off? OFF

    Status: NEW

    Bug Description: Typo/issue in the (after-respawn) notification of death penalty on top of the tool menu (belt). It says 10% penalty instead of 25%.

    Reproduce steps:

    1-Die.
    2-Read the notification on top of the belt after respawn and you'll notice it reads: "YOU'VE BEEN RESURRECTED: 10% XP LOST" instead of 25%.

    Actual result: Notification of death penalty on top of the tool menu (belt) says 10% penalty instead of 25% just after respawn.

    Expected result: Notification of death penalty on top of the belt should say "25%" death penalty instead of the current outdated "10%".

    (FIX WON'T REQUIRE ANY TRASLATION AS IT'S NUMERICAL AND THEREFORE MULTILANGUAGE).

    Screenshot:
    20191128014515_1.jpg

  12. #57
    QA Lead
    Join Date
    May 2014
    Posts
    577
    Rep Power
    1
    Thread now closed, please go to the b5 thread.
    We will follow up and answer to unanswered posts here, no need to refile them again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •