Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 136

Thread: A18.2 b5 stable bug report thread

  1. #121
    Community Moderator SylenThunder's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    SE Michigan, out in the sticks.
    Posts
    9,169
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Nox View Post
    Random Gen is consistently crashing on 16384 world size with a null pointer ref. Stack backtrace shows a stack entry with 0x0 as address.

    This is a dedi server -
    Dell R720 16 actual cores, 385G ram

    I can provide the corefile or any other assistance as required.
    8k is the largest supported map size right now.

  2. #122
    Refugee Astralweaver's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    This bug has returned to 18.2 Stable.

    Very high penalty applied. Are you sure negative values haven't underflowed?
    Penalty values this high could with long paths cause overflows and in some cases infinity loops because of that.
    Penalty value applied: 4294820296

    It was reported in this previous thread https://7daystodie.com/forums/showth...t-able-to-move a little over a year ago. That is the only information I have seen about it in any forums. I have never had this bug before until the 18.2 stable. If there are any temporary fixes for it please let me know when it occurs the game freezes.


    Can you please use the bug reporting form, it makes checking the bug so much easier. also can you attach the output log for the game that this happened on ty. - Twigg
    Last edited by Twigg; 01-03-2020 at 09:32 AM.

  3. #123
    Survivor morggin's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Tacoma, WA
    Posts
    62
    Rep Power
    0
    Summary: Getting crashes every few hours on linux server.

    Game Version: A18.2 (b5)
    Platform: PC
    OS/Version: Linux 4.4 Ubuntu 16.04 64bit
    CPU Model: Intel(R) Xeon(R) CPU L5640 @ 2.27GHz (cores: 24)
    System Memory: 64414 MB
    GPU Model and VRAM: Null Device (128 MB)
    Screen Resolution: NULL 1.0 [1.0] (shader level 3.0)
    Game mode: MP Host running Nitrogen map w=14336, h=14336
    Did you wipe old saves? Yes
    Did you start a new game? Yes
    Did you validate your files? Yes
    Are you using any mods? Yes
    EAC on or off? on

    Status: NEW

    Bug Description: Receiveing unhandled NULL exception

    Calling Animator.GotoState on Synchronize layer

    (Filename: ./Modules/Animation/Director/AnimatorControllerPlayable.cpp Line: 1374)

    eac_server.so [x64] :: OnLoad()
    mono_fdhandle_insert: duplicate File fd 0
    Receiving unhandled NULL exception
    #0 0x007f0471abc02a in abort
    #1 0x007f046f41d12c in mono_dl_fallback_unregister
    #2 0x007f046f42d4d8 in monoeg_g_logv
    #3 0x007f046f42d56b in monoeg_g_log
    #4 0x007f046f41034c in mono_reflection_get_custom_attrs_data
    #5 0x007f046f35db6d in mono_unity_jit_cleanup
    #6 0x007f046f388c5e in mono_install_unhandled_exception_hook
    #7 0x000000407fdcb5 in (wrapper managed-to-native) System.IO.MonoIO:Open (char*,System.IO.FileMode,System.IO.FileAccess,Sys tem.IO.FileShare,System.IO.FileOptions,System.IO.M onoIOError&)

    Every time I start the server i am also seeing some broken refrences to some mono packages that appear not to exist any longer.
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/libKernel32
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/libKernel32.so
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/Kernel32
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/libKernel32
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/libKernel32.so
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/libKernel32


    2020-01-02_18-53-45_output_log.txt https://pastebin.com/3qcN77Dy


    does this happen on a vanila rwg map ?. - Twigg
    Last edited by Twigg; 01-03-2020 at 09:33 AM.

  4. #124
    Refugee
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by morggin View Post
    Summary: Getting crashes every few hours on linux server.

    Game Version: A18.2 (b5)
    Platform: PC
    OS/Version: Linux 4.4 Ubuntu 16.04 64bit
    CPU Model: Intel(R) Xeon(R) CPU L5640 @ 2.27GHz (cores: 24)
    System Memory: 64414 MB
    GPU Model and VRAM: Null Device (128 MB)
    Screen Resolution: NULL 1.0 [1.0] (shader level 3.0)
    Game mode: MP Host running Nitrogen map w=14336, h=14336
    Did you wipe old saves? Yes
    Did you start a new game? Yes
    Did you validate your files? Yes
    Are you using any mods? Yes
    EAC on or off? on

    Status: NEW

    Bug Description: Receiveing unhandled NULL exception

    Calling Animator.GotoState on Synchronize layer

    (Filename: ./Modules/Animation/Director/AnimatorControllerPlayable.cpp Line: 1374)

    eac_server.so [x64] :: OnLoad()
    mono_fdhandle_insert: duplicate File fd 0
    Receiving unhandled NULL exception
    #0 0x007f0471abc02a in abort
    #1 0x007f046f41d12c in mono_dl_fallback_unregister
    #2 0x007f046f42d4d8 in monoeg_g_logv
    #3 0x007f046f42d56b in monoeg_g_log
    #4 0x007f046f41034c in mono_reflection_get_custom_attrs_data
    #5 0x007f046f35db6d in mono_unity_jit_cleanup
    #6 0x007f046f388c5e in mono_install_unhandled_exception_hook
    #7 0x000000407fdcb5 in (wrapper managed-to-native) System.IO.MonoIO:Open (char*,System.IO.FileMode,System.IO.FileAccess,Sys tem.IO.FileShare,System.IO.FileOptions,System.IO.M onoIOError&)

    Every time I start the server i am also seeing some broken refrences to some mono packages that appear not to exist any longer.
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/libKernel32
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/libKernel32.so
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/Kernel32
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/libKernel32
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/libKernel32.so
    Fallback handler could not load library /home/sdtd/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/libKernel32


    2020-01-02_18-53-45_output_log.txt https://pastebin.com/3qcN77Dy


    does this happen on a vanila rwg map ?. - Twigg
    I fix it disable EAC

  5. #125
    Refugee
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Forum standard for bug reporting:

    Vulkan log: https://justpaste.it/3bfmg
    Default render log: https://justpaste.it/35jn5

    Issue image: https://streamable.com/7khpm

    World file: Null. This issue was present on multiple public servers and my own freshly created single player servers. Plus, issue resolves with GLcore rendering, and re-emerges with default and vulkan. The world isn't corrupt.

    ------------

    Summary: The RWG terrain glitters and sparkles madly like some kind of twilight vampire unless one of the two alternative render engines is used.

    Game Version: Alpha 18.2 (b5)
    Platform: PC
    OS/Version: Windows 10 1909
    CPU Model: Intel(R) Core(TM) i5-4670K CPU @ 3.40GHz
    System Memory: 16320 MB
    GPU Model and VRAM: AMD Radeon RX 5700 XT (8047 MB)
    Screen Resolution: 1920x1080
    Video Settings: All of the above in vulkan and default render cause the bug. Nothing causes the bug in GLcore
    Game mode: SP and MP client

    Did you wipe old saves? Yes
    Did you start a new game? Yes
    Did you validate your files? Yes
    Are you using any mods? No
    EAC on or off? On

    Status: NEW

    Bug Description: Projection textures utilized to cover the RWG terrain features such as roads and such as desert dirt fail to properly be rendered as "water-tight." so flashes of the skybox or something else appear through it.

    Detailed steps to reproduce the bug:

    1) Have a 5700 XT and system specs like mine.
    2) Launch the game with default renderer.
    3) Witness the disco inferno of all the ground around you.

    Actual result: Incomplete rendering of the contiguous surface.

    Expected result: The game to look normal like it did when I had a 1060

    The solution: Hold shift on launch. Choose to use the GLcore render option. Vulkan and Directx are both having this graphical glitch. GLcore is not. The appearance of the glitch is completely independent from settings other than this. Changing the settings from high to low, or any mixture, doesn't seem to make the glitch any worse or any better.


    I have a completely clean environment by the way. Fresh 1909 windows 10 professional install. Driver version changes didn't seem to help, I tried multiple versions dating back as far as October.

  6. #126
    Community Moderator Crater Creator's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    4,252
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Hated View Post
    Known Issues (regularly updated):
    • Game doesn’t shut down properly on PC and Linux after long play session
    I'd like to report that this also occurs on Mac. Full bug report if you want it.

  7. #127
    Tracker
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    229
    Rep Power
    0
    Summary: (a short description of the bug)

    Game Version: (A18 b155 / A18.1 bxxx / etc)18.2 b5
    Platform: (PC / Mac) PC
    OS/Version: (Windows / Linux / Mac) Windows
    CPU Model: (Intel i5 9600K / AMD Ryzen 7 1800x / etc) Intel i5 9400F
    System Memory: (4 GB / 8 GB / 16 GB / etc) 16 GB
    GPU Model and VRAM: (nVidia GTX 1060 4 GB / AMD RX 580 8 GB / etc) nVidia GTX 2060
    Screen Resolution: (width and height) 1920 x 1080
    Video Settings: (Low / Medium / High / Ultra / Custom (Custom has many combinations, so just list the settings you think are relevant to the bug if any)) High
    Game mode: (MP host / MP client / SP / Client on dedi, RWG or NAV) MP Client RWG

    Did you wipe old saves? (Yes/No) Yes
    Did you start a new game? (Yes/No) Yes Day 1
    Did you validate your files? (Yes/No) Yes
    Are you using any mods? (Yes/No) No
    EAC on or off? Off

    Status: NEW

    Bug Description:
    It seems that the server my friend and I are on have an unending air drop bug. Not sure how to fix this.
    Detailed steps to reproduce the bug:

    1) LOL Just logged into the game.
    2)
    3)

    Actual result: (description of what is occurring)
    The air drops don't seem to be stopping
    Expected result: (what you expect to occur)
    The air drops should only be 24 hours intervals

  8. #128
    Refugee
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Germany
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    No Shared XP on Traps

    deleted
    Last edited by Schatun; 4 Weeks Ago at 12:23 PM.

  9. #129
    Tracker
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Denmark
    Posts
    177
    Rep Power
    0
    Land claims are not active for some players.
    Some players can break down a base but not set a frame.

  10. #130
    Refugee madmunki's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    ATL, GA
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    Summary: Battery Bank Infinite Power
    Game Version: A18.2
    Platform: PC
    OS/Version: Windows 2019 Server
    CPU Model: Intel i7
    System Memory: 32GB
    GPU Model and VRAM: nVidia GTX 1070 8 GB
    Screen Resolution: 4K
    Video Settings: Medium
    Game mode: MP RWG

    Did you wipe old saves? Yes
    Did you start a new game? Yes
    Did you validate your files? Yes
    Are you using any mods? No
    EAC on or off? ON

    Status: NEW

    Bug Description: Battery bank not using durability on batteries when upstream battery bank has a battery with 0 durability.

    Detailed steps to reproduce the bug:

    1) Setup the following power line: Battery Bank 1 -> Battery Bank 2 -> A blade
    2) put a 0 durability battery in bank 1, and a good battery in bank 2.
    3) Make sure banks are off.
    5) Turn on bank 2, blade will start spinning.
    6) turn on bank 1 (with 0 durability battery)

    Actual result: Battery banks will continue to power blade, without using any battery durability decline in bank 2. (Free power)

    Expected result: Blade will quit being powered if the circuit switches Bank 1 to be power source, OR bank 2 to start consuming durability from batteries.
    Last edited by madmunki; 01-16-2020 at 03:07 PM.

  11. #131
    Refugee
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Summary: The game doesn't shut down by itself and instead just freezes on exit, needs process to be terminated
    Game Version: A18.2 b5
    Platform: PC
    OS/Version: Linux, Manjaro KDE 18.1.5 (Juhraja)
    CPU Model: Intel core i7 8700K
    System Memory: 32 GB
    GPU Model and VRAM: GeForce GTX 1070
    Screen Resolution: 2560*1440
    Video Settings: High
    Game mode: any

    Did you wipe old saves? Yes
    Did you start a new game? Yes
    Did you validate your files? Yes
    Are you using any mods? No
    EAC on

    Status: ?
    Bug Description: The game doesn't shut down by itself and instead just freezes on exit

    Detailed steps to reproduce the bug:

    1) Start the game
    2) do anything or nothing
    3) exit the game

    A log would have been very useful for this report. ~Sylen
    Last edited by SylenThunder; 4 Weeks Ago at 11:37 PM.

  12. #132
    Refugee
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    Summary: Certain objects "collapse"

    Game Version: A18.2 b5
    Platform: PC
    OS/Version: Windows 10
    CPU Model: Intel i7 8700K
    System Memory: 16GB
    GPU Model and VRAM: nVidia GTX 1070 TI
    Screen Resolution: 2560 x 1440
    Video Settings: Custom (AA: off, Tex Qual: Full, Tex Fil: Med, UMA Tex: Med, Ref Qual: Off, Ref Shad: Off, Shad Dis: Off, Water Qual: Low, Water Par: 0, View Dis: High, LOD Dis: 30, Terr Qual: High, Tree Qual: Med, Grass Dis: Normal, Occ, Bloom, DOF, MB, SSAO, SS Ref, Sun Shafts: All off, Tex Streaming: On)
    Game mode: SP Nav

    Did you wipe old saves? Yes
    Did you start a new game? Yes
    Did you validate your files? No
    Are you using any mods? No
    EAC on or off? On

    Status: NEW

    Bug Description: Barbed Wire collapsing as though it has no/weak support with a full block under it that has support.

    Detailed steps to reproduce the bug:

    1) Dig out an area to level the ground
    2) Place a frame down and upgrade it in a section that was previously underground
    3) place barbed wire on the block (barbed wire may or may not

    Actual result: Barbed wire seems to act as though the block is not stable and collapses.

    Expected result: Should sit there like the other blocks.

    Paste Bin: https://pastebin.com/ackjgQAu

    Screen Shots:
    - https://drive.google.com/open?id=1Q8...ZWaf-mfR9IORD0
    - https://drive.google.com/open?id=1xl...tD48Hz9p487I04

  13. #133
    JoeBlow
    Guest
    Summary: Crash
    Version: 18
    Platform: PC
    OS/Version: Windows
    Game mode: Single Player

    Did you wipe old saves? Yes
    Did you start a new save? Yes
    Did you validate your files? Yes
    Are you using any mods? No
    EAC? Off

    Bug Description: Crash after about 1 - 20 min. No error message. After a few minutes, I force a shutdown. Seems like once I'm around a zombie for the first time, or a coincidence. 10/10 crashes. Unplayable for longer than (approx) 20 min since 16

    Reproduce steps:
    Seed name= Navazgane
    Co ords= Each time I spawn

    1) Clean and Verify files
    2) Delete all old files
    3) Lower settings to lowest possible

    Actual result: Crash

    Expected result: Very playable, nice settings like a16 with no crash

    Output log: https://pastebin.com/56M3xmnQ

    Edit: Possibility that crash doesnt occur when Spawning turned to "off" (but what fun is that?)
    Last edited by JoeBlow; 4 Weeks Ago at 03:33 AM.

  14. #134
    motofufu9k
    Guest
    Summary: game crashes with vulkan enabled

    Game Version: Alpha 18.2 (b5)
    Platform: Computer
    OS/Version: Linux Mint 19.3 (Ubuntu 18.04.3 based)
    CPU Model: Intel i7 7800x
    System Memory: 32G
    GPU Model and VRAM: nvidia GTX 1080 with 8G vram
    Screen Resolution: 2560x1440
    Video Settings: settings do not seem to impact the bug other than streaming
    Game mode: MP host?

    Did you wipe old saves? No
    Did you start a new game? No
    Did you validate your files? No
    Are you using any mods? No
    EAC on or off? Off

    Status: NEW?

    Bug Description:

    Detailed steps to reproduce the bug:

    1)set api to vulkan
    2)start game
    3)open any world

    Actual result: game crashes

    Expected result: game does not crash

    I am encountering a similar bug as: https://7daystodie.com/forums/showth...=1#post1042859
    Using nvidia 440.48.02 with GTX 1080
    Disabling the steam overlay has no impact on my system.
    When having streaming enabled, it needs some time for the game to crash after getting ingame. When disabling streaming, it crashes right at the end of the loading screen. Disabling streaming works fine on glcore.
    Here is my log: https://pastebin.com/3Ynr82cL
    Also my steam system info: https://pastebin.com/rKFHsd0y

  15. #135
    killygang
    Guest
    Summary: (a short description of the bug)

    Game Version: (A18.2 b5)
    Platform: (PC)
    OS/Version: (Windows)
    CPU Model: (Intel i7 8750H)
    System Memory: (8 GB)
    GPU Model and VRAM: (nVidia GTX 1050 Mobile)
    Screen Resolution: (1920x1080)
    Video Settings: (Medium)
    Game mode: (SP, NAV)

    Did you wipe old saves? (No)
    Did you start a new game? (Yes)
    Did you validate your files? (No)
    Are you using any mods? (Yes)
    EAC on or off? off

    Status: NEW (tried search could find anything similar)

    Bug Description:
    After game restart debuf of broken leg simply disapears. Additional info perhaps useful, playing locally on GMT -5, game was installed on GMT 0.
    Logs: https://pastebin.com/LB5NpW7h

    Detailed steps to reproduce the bug:

    1) Jump from high height and get broken leg debuf
    2) Quit Game to Desktop
    3) Restart and continue Game

    Actual result:
    Debuf appears with 0s remaining and clears

    Expected result:
    Debuff remaining time remaining between game restarts

    Extra Note:
    I noticed something similar like restarting game during blood horde night after beating horde but before 2AM, the horde wave would restart on returning to the game, didn't test very in depth this but could be related.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •