Results 1 to 2 of 2

Thread: CTD on dedicated server login

  1. #1
    Refugee
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Post CTD on dedicated server login

    Heya all.

    So I've been running a dedicated server on another PC in my household for a few friends and myself for the past few weeks. Today I was the last to log off, and a few hours later when trying to log back in I immediately crash to desktop when I load in. I get to the point that I see the server MOTD, load in and see the world for a split-second before game just shuts down.

    I've been messing around to see if I can solve the issue. I backed up and deleted my character profile on the server, and then it loaded in just fine (as a level 1 with no stuff of course). So the issue seems to be with my character profile. Either it's just flat-out corrupt or it's the specific spot bugging me out.

    The spot I logged out on is at the very top of the construction site in a snow biome.

    Does anyone recognize this issue? Have any idea how to fix it without rollbacking everything? We're past day 100 and very high level with a base we've worked on.
    I want to try editing my spawn coordinates but I cannot find a working character edit tool.

    I have of course restarted the server, my PC and reinstalled my GPU drivers.


    Crash dump
    https://pastebin.com/si3w04Zi

  2. #2
    Community Moderator SylenThunder's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    SE Michigan, out in the sticks.
    Posts
    9,019
    Rep Power
    1
    This looks like a client issue, and not a server issue.

    Perform a clean install of your GPU driver. It's an option under the advanced settings. You might also verify the client files a couple of times.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •