Results 1 to 7 of 7

Thread: How to install a older Build?

  1. #1
    Refugee
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Land of Chocolate and Chees
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    How to install a older Build?

    Hello
    I have search in the forum and all i find is
    how to setup the actual and the experimental build
    on a dedicated server.

    Can anyone please tell me
    how to setup a older build like A17.4?

    Thanks and have a nice Weekend

  2. #2
    Colony Founder meganoth's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    3,160
    Rep Power
    1
    Start steam. Right klick "7 Days to Die" in the left tab of steam. Select "Properties".

    Select the "Betas" tab. Select the version with the drop-down menue.

    Exit the properties menue and the download should start

  3. #3
    Refugee
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Land of Chocolate and Chees
    Posts
    16
    Rep Power
    0
    Please, read before posting
    it's about dedicated server

  4. #4
    Community Moderator SylenThunder's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    SE Michigan, out in the sticks.
    Posts
    9,022
    Rep Power
    1

  5. #5
    Reconstructionist Beelzybub's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    612
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by edigoon View Post
    Please, read before posting
    it's about dedicated server
    You can do what Meganoth suggested, you just install Steam on your server.
    All the old versions of the dedi server are available through Steam.
    Sylen's suggestion of course also works.

  6. #6
    Refugee
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Land of Chocolate and Chees
    Posts
    16
    Rep Power
    0
    No, it does not work
    it is a dedicated server; no userinterface,
    no mouse, no drop down menu.
    just a simple command line, access over ssh

    is it not possible to just write me:
    enter "what is needed" in the command line?

    does it maybee look like
    force_install_dir ./7days
    app_update 294420 -beta alpha17.4

  7. #7
    Colony Founder meganoth's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    3,160
    Rep Power
    1
    Ah yes, my mistake. Your mistake was to not specify the operating system, by the way.

    On Windows even servers have a GUI most of them time, or am I wrong?
    Last edited by meganoth; 12-15-2019 at 03:52 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •