Results 1 to 3 of 3

Thread: Failed setting triangles.

  1. #1
    Refugee
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Failed setting triangles.

    While clearing land for our home on a server I played around and destroyed a tree by removing the dirt under it. This is what happened:
    http://cloud-4.steampowered.com/ugc/...EAA324EAF68CF/
    http://cloud-4.steampowered.com/ugc/...25A242BB8962A/

    When my brother checked the console this is what it told him:
    http://cloud-4.steampowered.com/ugc/...88BF2EE80587D/


    World generation seems to spawn bad triangles in the ground and I assume that tree spawned on one. It was a server side effect not a client side one. We fixed it by placing dirt over the dirt blocks that were broken.
    Not sure exactly what more I can supply for this.

  2. #2
    Fun Pimps Staff
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    21
    Rep Power
    0
    Thanks for this report, this is a serious issue we (also) need to fix soon. If you find a way to reproduce this, please let us know.

  3. #3
    Scavenger
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    50
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    Thanks for this report, this is a serious issue we (also) need to fix soon. If you find a way to reproduce this, please let us know.
    Just had this same issue today. I was digging a trench outside my walls and I suddenly fell through the ground. Console told me it failed setting and getting triangles.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •