Page 262 of 266 FirstFirst ... 162212252260261262263264 ... LastLast
Results 3,916 to 3,930 of 3978

Thread: Compo-Pack for Random Gen

  1. #3916
    Colony Founder wolfbain5's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    pimple on the ass end of texas
    Posts
    2,819
    Rep Power
    1
    xcostum_TheSphinx3(by_Andyjoki)

    for some reason, part of it collapsed when I got near it, bad enough to freeze my system for about 3 minutes. the face of the sphinx was gone when I got there. the console spammed a lot on the falling blocks and the coords of said blocks, went there.

  2. #3917
    Colony Founder Magoli's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,739
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by CrazyDave66 View Post
    I was flying around, was checking my map out, and cam across a few floating POI's most would disappear once got near them, kinda wierd, theni ran in to one the made me shake and I was not able to move or access any menus. Had to use task manager to close the game
    am on 18.2 b5 and yes i have combopack 42 prefabs.

    Anyone have issues with this?
    generated with ingame-generator or Nitrogen ???
    floating vanilla-POI's or ones from the custom Ones ???

    would be nice to see some sceenshots of it, to figure out where it comes from

    I haven't seen any floating POI's at all since COMPOPACK officially supports Nitrogen-maps

  3. #3918
    Colony Founder Magoli's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,739
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by morggin View Post
    Will MP users see all the Prefabs if they don't have the combopack43 installed on there client? I thought I saw something about the server pushing them from it's Prefabs folder if the client dosn't have it.
    I Recommend to have at Least the prefabs installed on clientside into the prefabs-folder

    idk for sure what happens, if not

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Donmegawatt View Post
    Loving this Mod!!!
    It has added so much exploration and diversity to the game.
    The "Nitro" method is definitely superior to conventional methods.

    I have explored dozens of the prefabs in this pack … lots of cool ideas … but had to give a special shout-out to the "NAGGcommunity's" "ColonyShip".

    So creative!
    absolutly same Opinion on that - ColonyShip is the best

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by wolfbain5 View Post
    xcostum_TheSphinx3(by_Andyjoki)

    for some reason, part of it collapsed when I got near it, bad enough to freeze my system for about 3 minutes. the face of the sphinx was gone when I got there. the console spammed a lot on the falling blocks and the coords of said blocks, went there.
    have u generated the map with ingame-generator or Nitrogen ???

    would be nice to see some sceenshots of it, to figure out where it comes from

    I will have an eye on that

    thx for the feedback

  4. #3919
    Colony Founder wolfbain5's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    pimple on the ass end of texas
    Posts
    2,819
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Magoli View Post
    I Recommend to have at Least the prefabs installed on clientside into the prefabs-folder

    idk for sure what happens, if not

    - - - Updated - - -



    absolutly same Opinion on that - ColonyShip is the best

    - - - Updated - - -



    have u generated the map with ingame-generator or Nitrogen ???

    would be nice to see some sceenshots of it, to figure out where it comes from

    I will have an eye on that

    thx for the feedback
    nitrogen, first time it didnt fall, second time I saw one did. will remember next time for screen shots. was a wasteland biome, the head fell off

  5. #3920
    Colony Founder wolfbain5's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    pimple on the ass end of texas
    Posts
    2,819
    Rep Power
    1
    ok, this was in a nitrogen map, solid burned biome map.

    thought a video would help more than a pic


  6. #3921
    Colony Founder Magoli's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,739
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by wolfbain5 View Post
    ok, this was in a nitrogen map, solid burned biome map.

    thought a video would help more than a pic

    wow - that shouldn't happen !!!

    thx for the feedback

    I have found the problem - there is a typo in the CP43-prefablist for Nitrogen - it belongs the size of the modernartgallery !
    In line 67 is:

    xcostum_ModernArtGallery(by_Pille_TopMinder),egal, 3,-3,34,38,104,citycenter

    but it should be:

    xcostum_ModernArtGallery(by_Pille_TopMinder),egal, 3,-3,84,38,104,citycenter


    (I have also found another 2 Issues with 2 prefabs spawning to high/low on the ground)

    I will fix this in the next Release
    (maybe I will do a hotfix)

  7. #3922
    Colony Founder wolfbain5's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    pimple on the ass end of texas
    Posts
    2,819
    Rep Power
    1
    your welcome, if I come across more, I will vid them. better info than pics, thanks for the great work

    also bavarianbowseshop

    where is the quest marker?
    Last edited by wolfbain5; 3 Weeks Ago at 09:00 PM.

  8. #3923
    Colony Founder Pille's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Milky Way
    Posts
    1,831
    Rep Power
    1
    Hi Magoli,

    I think you can answer my little question. What's the lowest negative yoffset that can be used for wilderness POIs without causing trouble to the rwgmixer? Any estimate?

  9. #3924
    Leader
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    7,179
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by wolfbain5 View Post
    ok, this was in a nitrogen map, solid burned biome map.

    thought a video would help more than a pic

    One of those prefabs i say the new museum has wrong x,y,z in it. Or was just a bad bake. I found that with my courthouse that happenned and fixed the x,y,z and was fine after

  10. #3925
    Refugee
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    Confused.

    I'd like to experience the new "CompoPack 43" on a new Nitrogen map.

    - Copied the new prefabs to my 7DaysToDie folder
    - Replaced the "rwgmixer" file … per "Farket" YouTube tutorial
    - Found and Replaced the "configUI" and "prefablist" in the Nitrogen "resources" folder

    Run Nitrogen:
    … but in the Advanced section in the top right-hand corner … the "Prefab list" still only offers "Vanilla" / "CompoPack 42" / "Custom"

    If I click on "CompoPack 42" … will I actually get "CompoPack 43" content?

    Thanks.

  11. #3926
    Colony Founder Pille's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Milky Way
    Posts
    1,831
    Rep Power
    1
    Next editor update will have a feature to create this line automatically (or copies the line to the clipboard):

    PrefabName,none,3,-3,84,38,104,alone
    Last edited by Pille; 3 Weeks Ago at 03:22 PM.

  12. #3927
    Colony Founder Magoli's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,739
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Pille View Post
    Next editor update will have a feature to create this line automatically (or copies the line to the clipboard):

    PrefabName,none,3,-3,84,38,104,alone
    thats a good idea^^
    (I should have doublechecked it - that was my fault)

    to your first question:
    the lowest negative yoffset for cities,towns,farms,alone is -35

    because bedrock is 3 Layers thick and starts at 0 - so it goes from 0 to 3
    the common Level where towns spawn is about 36-40 above 0
    so u can go 35 blocks deep with ur POI's (1 block stays for safetyreason)

    when the prefab is deeper just assign it to Mountain in Nitrogen-prefablist
    for rwg its almost impossible to implement

  13. #3928
    Colony Founder Magoli's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,739
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Donmegawatt View Post
    Confused.

    I'd like to experience the new "CompoPack 43" on a new Nitrogen map.

    - Copied the new prefabs to my 7DaysToDie folder
    - Replaced the "rwgmixer" file … per "Farket" YouTube tutorial
    - Found and Replaced the "configUI" and "prefablist" in the Nitrogen "resources" folder

    Run Nitrogen:
    … but in the Advanced section in the top right-hand corner … the "Prefab list" still only offers "Vanilla" / "CompoPack 42" / "Custom"

    If I click on "CompoPack 42" … will I actually get "CompoPack 43" content?

    Thanks.
    when u have overwritten the default Nitrogen-prefablist with the CP43-prefablist, the CP43-prefablist has become the standard-prefablist Nitrogen is watching at when u choose "vanilla" in the box !

    In other words:
    U have done everything right! Just choose "vanilla" in the Advanced section, and u r fine
    Dont care about the options for earlier Compopacks

  14. #3929
    Guppycurian Forum Whore Guppycur's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Enemy for life
    Posts
    22,646
    Rep Power
    1
    Thanks for you being you, mag. You rock.

  15. #3930
    Refugee
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    @Magoli …

    Thanks man! … Great stuff! … Going to start a new game now

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •