Page 252 of 256 FirstFirst ... 152202242250251252253254 ... LastLast
Results 3,766 to 3,780 of 3837

Thread: Compo-Pack for Random Gen

  1. #3766
    Colony Founder Magoli's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,687
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Seraphimus View Post
    Just be careful some of the custom poi's are *way* harder than vanilla ones of similar tiers. Can't remember what it was RN but I ran a t3 quest that was longer and harder than any t5 I've run.

    That said, the really hard ones also tend to be very rewarding in turn.
    here is the list that defines tier/sleeperamount (from A17):

    tier1: 1-15 active Sleepers
    tier2: 16-30 active Sleepers
    tier3: 31-40 active Sleepers
    tier4: 41-50 active Sleepers
    tier5: 50+ active Sleepers

    overall most of the CP-prefabs has more Lootcontainers than vanilla

  2. #3767
    Refugee Fanai's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Germany
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    I have a problem with the Nitrado server, I always get this error message when I try to start.

    Version A18.1 Log I attached

    Code:
    2019-11-18T07:17:05 117.188 ERR Loading prefab "xcostum_minigolf(by_magoli)" failed: Block "goreBlockAnimal" used in prefab is unknown.
    2019-11-18T07:17:05 117.188 WRN Could not load prefab 'xcostum_minigolf(by_magoli)'. Skipping it
    2019-11-18T07:17:05 117.203 ERR Loading prefab "xcostum_H0bbit(by_Limodor)" failed: Block "wallTorchLight" used in prefab is unknown.
    2019-11-18T07:17:05 117.203 WRN Could not load prefab 'xcostum_H0bbit(by_Limodor)'. Skipping it
    2019-11-18T07:17:05 117.223 ERR Loading prefab "xcostum_WulftownCD(by_WereWulfen)" failed: Block "wallTorchLight" used in prefab is unknown.
    2019-11-18T07:17:05 117.223 WRN Could not load prefab 'xcostum_WulftownCD(by_WereWulfen)'. Skipping it
    output_log__2019-11-18__07-15-04.txt

  3. #3768
    Colony Founder Magoli's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,687
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Fanai View Post
    I have a problem with the Nitrado server, I always get this error message when I try to start.

    Version A18.1 Log I attached

    Code:
    2019-11-18T07:17:05 117.188 ERR Loading prefab "xcostum_minigolf(by_magoli)" failed: Block "goreBlockAnimal" used in prefab is unknown.
    2019-11-18T07:17:05 117.188 WRN Could not load prefab 'xcostum_minigolf(by_magoli)'. Skipping it
    2019-11-18T07:17:05 117.203 ERR Loading prefab "xcostum_H0bbit(by_Limodor)" failed: Block "wallTorchLight" used in prefab is unknown.
    2019-11-18T07:17:05 117.203 WRN Could not load prefab 'xcostum_H0bbit(by_Limodor)'. Skipping it
    2019-11-18T07:17:05 117.223 ERR Loading prefab "xcostum_WulftownCD(by_WereWulfen)" failed: Block "wallTorchLight" used in prefab is unknown.
    2019-11-18T07:17:05 117.223 WRN Could not load prefab 'xcostum_WulftownCD(by_WereWulfen)'. Skipping it
    output_log__2019-11-18__07-15-04.txt
    I have no special server-experiences since a very long time (3years)

    but the output_log looks like the prefabs are NOT in the folder where they supposed to be.

    Are u sure u have copied the CP-prefab-files into ur servers prefabs-folder ?

    back in the days I used a ftp-tool (like Filezilla) to upload the CP-files onto the server I rent
    then just exchanged the rwgmixer.xml and I was ready to play BANG

    Now it seems it is much more suffisticated and more complex with all these different game-folders, files and modlet-stuff
    (complications and misunderstandings are included )


    hope that helped

  4. #3769
    Survivor
    Join Date
    May 2017
    Posts
    62
    Rep Power
    1
    Do we copy and paste into the mods folder?
    Does this need to be done on both server and client?

  5. #3770
    Colony Founder Magoli's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,687
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Cro666ie View Post
    Do we copy and paste into the mods folder?
    Does this need to be done on both server and client?
    there is a modfolder ??? LOL

    just joking

    to 1st question: NO - pls follow exactly the Install-Instructions from the Dl-zip
    to 2st question: YES and NO - as far as I know the client that joines the first time on a server with CP-prefabs will get a bunch of REDMSGS spaming in the Console when the needed CP-prefab-files are missing on Clientsite.
    When the Client then quit the map and rejoin the problem is Solved because the Client gets all needed information from serversite from then on.

    ^^i dunno for sure - could be a myst^^

    Sure way would be to just copy the prefab-files onto the clientsite too!

  6. #3771
    Survivor
    Join Date
    May 2017
    Posts
    62
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Magoli View Post
    there is a modfolder ??? LOL

    just joking

    to 1st question: NO - pls follow exactly the Install-Instructions from the Dl-zip
    to 2st question: YES and NO - as far as I know the client that joines the first time on a server with CP-prefabs will get a bunch of REDMSGS spaming in the Console when the needed CP-prefab-files are missing on Clientsite.
    When the Client then quit the map and rejoin the problem is Solved because the Client gets all needed information from serversite from then on.

    ^^i dunno for sure - could be a myst^^

    Sure way would be to just copy the prefab-files onto the clientsite too!
    Thanks mate
    Hey mate. I'm adding the files to my server. Once they are all added should I change the seed to create a fresh world??
    Last edited by Cro666ie; 2 Weeks Ago at 02:13 AM.

  7. #3772
    Colony Founder Magoli's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,687
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Cro666ie View Post
    Thanks mate
    Hey mate. I'm adding the files to my server. Once they are all added should I change the seed to create a fresh world??
    Yupp - always Recommend

  8. #3773
    Survivor
    Join Date
    May 2017
    Posts
    62
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Magoli View Post
    Yupp - always Recommend
    Cheers mate

  9. #3774
    Refugee Fanai's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Germany
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Magoli View Post
    I have no special server-experiences since a very long time (3years)

    but the output_log looks like the prefabs are NOT in the folder where they supposed to be.

    Are u sure u have copied the CP-prefab-files into ur servers prefabs-folder ?

    back in the days I used a ftp-tool (like Filezilla) to upload the CP-files onto the server I rent
    then just exchanged the rwgmixer.xml and I was ready to play BANG

    Now it seems it is much more suffisticated and more complex with all these different game-folders, files and modlet-stuff
    (complications and misunderstandings are included )


    hope that helped


    Everything is in the right folder, in the singleplayer it works fine too

    Edit:
    The problem was resolved by Nitrado !!!

    It was a hardware problem, the server is working fine again with mods and Compopack

    The RAM and hard drive was damaged. ("Could not allocate memory: system out of memory!")

    thanks for the help
    Last edited by Fanai; 2 Weeks Ago at 10:55 AM.

  10. #3775
    Refugee
    Join Date
    May 2015
    Location
    NRW, Germany
    Posts
    17
    Rep Power
    0
    Hello,
    Who can tell me which building this is?



    thanks in advance

  11. #3776
    Colony Founder Magoli's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,687
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by RedMunich View Post
    Hello,
    Who can tell me which building this is?



    thanks in advance
    xcostum_LittleLeagueBaseball(by_Curmudgeon)
    It was a boring little baseballfield in origin, but I have made some adds to it:

    (The ARMY confiscated this area after the outbreak was happend - looks like they tried to make also some kind of scientific experiments there, because EPA was also involved somehow !!!??? Strange )

  12. #3777
    Refugee
    Join Date
    May 2015
    Location
    NRW, Germany
    Posts
    17
    Rep Power
    0
    Thanks Magoli, yes it's a very cool prefab but for a server with Loot respawn the loot there is just too much

  13. #3778
    Inventor Darkstardragon's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    815
    Rep Power
    1
    We would like to use some of the pois from compo pack in fantasy mod and would like to know if anyone does not want their pois used. We have to clean out modern deco and add fantasy assets to them. So far we have selected ancient tomb, burial shrine, dark mausoleum, house4 by Curbolt, hobbit house, notre damn and the asia town set. I will try to contact the authors individually, but if i cant reach you and you dont wish us to include your poi let me know by pm please. All work will be appropriately credited if used.

    Looks like the others we would like to use are the mill, wood palisade and spanish mission.
    Last edited by Darkstardragon; 2 Weeks Ago at 11:15 PM.

  14. #3779
    Colony Founder Magoli's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,687
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Darkstardragon View Post
    We would like to use some of the pois from compo pack in fantasy mod and would like to know if anyone does not want their pois used. We have to clean out modern deco and add fantasy assets to them. So far we have selected ancient tomb, burial shrine, dark mausoleum, house4 by Curbolt, hobbit house, notre damn and the asia town set. I will try to contact the authors individually, but if i cant reach you and you dont wish us to include your poi let me know by pm please. All work will be appropriately credited if used.
    greenlite from my side

    But I want u do rename them!

    but pls dont use the prefix xcostum_ anymore for the modificated POI's -thx

  15. #3780
    Leader
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    6,820
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Darkstardragon View Post
    We would like to use some of the pois from compo pack in fantasy mod and would like to know if anyone does not want their pois used. We have to clean out modern deco and add fantasy assets to them. So far we have selected ancient tomb, burial shrine, dark mausoleum, house4 by Curbolt, hobbit house, notre damn and the asia town set. I will try to contact the authors individually, but if i cant reach you and you dont wish us to include your poi let me know by pm please. All work will be appropriately credited if used.
    And pay us all royalties lol.... 😜

    If our poi/prefab weren't selected we get a bigger royalty 😁🤣😂😁🤣😂

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •