Page 48 of 48 FirstFirst ... 38464748
Results 706 to 716 of 716

Thread: Server Tools

  1. #706
    Refugee
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Tampa Fl USA
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by jerseyetr View Post
    yeah, mine doesn't seem to be working either..

    EDIT: Using ServerTools actually causes my Zombies to Stop moving... idk what it is but its definitely ServerTools.

    I did everything I could think of, then removed ServerTools and my issue with zombies not moving cleared up.
    Same here

  2. #707
    Tracker
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    SouthWest Florida
    Posts
    222
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by ronsrace View Post
    Same here
    Its making your zombies stop moving as well?

  3. #708
    Refugee
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    With me the same all zombies stand still, beating after me stir but no mm

  4. #709
    Hunter LHammonds's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Behind you!
    Posts
    148
    Rep Power
    0
    EDIT: Moved post to this thread.
    Last edited by LHammonds; 10-22-2019 at 03:24 PM. Reason: Moved to different thread

  5. #710
    Refugee
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Hi everboby.

    I've got a question about Servertools 18.1.4. When i Edit the EventTriggers.xml for example a replacement for the lobby entry, the File is overwrite to default values after copy to server by ftp. Do you have any suggestions to fix that ?

    greeting
    jonny

  6. #711
    Refugee
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    I notice its not saving to my redirected "save" folder which is located outside the 7days server folder im sure it used to save there as well or am i mistaken, my old save folder had the old configs but i notice the new ones drop in the games folder unlike the redirected save data

  7. #712
    Refugee
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Cornwall
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    Just wondering if anyone could tell me what I'm doing wrong here, please.
    Basically, my custom chat commands are telling people that they don't have permission to use these commands. They're working fine for me, but as an admin, that's no surprise.

  8. #713
    Zombie Hunter LewZephyr's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    485
    Rep Power
    1
    Sounds like permission level for the commands are higher than the user's level. Double check your XML.

    Look for
    Admin_Level="0"
    Moderator_Level="1"

    etc for your commands.

  9. #714
    Refugee
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Cornwall
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by LewZephyr View Post
    Sounds like permission level for the commands are higher than the user's level. Double check your XML.
    It turns out from 18.1.4 to 18.1.5 there was a variable added to the XML file for permissions, and I missed it. All good now though.

    Has anyone tried the hardcore mode in the new 18.1.6 version though? I have set it to 1 life, but it's not resetting players stats after they die, they just respawn as normal (to the game, not the mod).

  10. #715
    Ranger
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    309
    Rep Power
    1
    Please shift to the new topic in the forum for ServerTools. I do not follow this one.

    https://7daystodie.com/forums/showth...updated-to-5-5

    You can also contact us in our discord channel @ 6G8VZQg

  11. #716
    Refugee
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    So I have a question: I've been on servers with servertools and found locations such as /lobby, /fort, and some other areas that when zombies are near, they hit the building and it sounds like bedrock. Wondering how this is done?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •