Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 161 of 161

Thread: Bag drop mod

  1. #151
    Colony Founder Deccypher's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Lurking
    Posts
    2,288
    Rep Power
    1
    It should work for 14.6 if you copy what i did in the 14.6e zip file. ill update and test it for the actual 14.6 build im sure there was a few tweaks needed. but i know a couple of people using.


    NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    this often happens because of an error in one of the xmls, if when parsing the xmls it finds an error it stops and doesnt load anymore, then when the game tries to call an object that wasnt parsed ( because it stopped) it becomes a refrence to an object that doesnt exist. if you look at the begining of the output and see the part where its loading the xmls you will find somethign there.. like parse error incorrect syntax at "shoppingBasketItem" on line x of file y col z fix the typo in the xml and restart the server and the null ref spam will float away

  2. #152
    Tracker P3rf3ctVZer0's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    155
    Rep Power
    0
    How do I install this mod with the unofficial xml fixes? The only issue I am having is the changes you made to the entities file.

  3. #153
    Hunter
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    148
    Rep Power
    0
    Hi Deccypher,

    Just wanted to say that your work has helped solve a problem for me being able to loot the Bandits in Alpha 15 which some of us have activated.

    Thanks heaps as Stallionsden posted your solution on my post...

    https://7daystodie.com/forums/showth...pha-15-already

    https://7daystodie.com/forums/showth...?53187-Bandits

    Great work.. Thanks ...

    David ...

  4. #154
    Refugee
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    Is this working in A15?

  5. #155
    Guppycurian Forum Whore Guppycur's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Enemy for life
    Posts
    18,341
    Rep Power
    1
    15 does it naturally now. Just on a timer. Remove the timer in blocks.xml and call it a day.

  6. #156
    Refugee
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Guppycur View Post
    Remove the timer in blocks.xml.
    Thanks for the tip, haven't realized to check that

  7. #157
    Refugee
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    NGuiWdwInGameHUD.Update error

    Quote Originally Posted by show View Post
    2016-04-04T17:47:27 79.048 INF Disconnect
    2016-04-04T17:47:27 79.049 ERR Disconnecting failed:
    2016-04-04T17:47:27 79.050 EXC Object reference not set to an instance of an object
    NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    at GameManager.Disconnect () [0x00000] in <filename unknown>:0
    at GameManager+GG.MoveNext () [0x00000] in <filename unknown>:0
    UnityEngine.DebugLogHandler:Internal_LogException( Exception, Object)
    UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception , Object)
    UnityEngine.Logger:LogException(Exception, Object)
    UnityEngine.Debug:LogException(Exception)
    Logger:masterLogException(Exception)
    Logger:Exception(Exception)
    Log:Exception(Exception)
    GG:MoveNext()
    UnityEngine.MonoBehaviour:StartCoroutine_Auto(IEnu merator)
    UnityEngine.MonoBehaviour:StartCoroutine(IEnumerat or)
    GameManager:OnApplicationQuit()

    (Filename: Line: -1)

    NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    at GameManager.Update () [0x00000] in <filename unknown>:0

    (Filename: Line: -1)

    NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    at NGuiWdwInGameHUD.Update () [0x00000] in <filename unknown>:0


    it keeps giving the same above "nullreferenceexceptions" over and over

    I am getting this same NGuiWdwInGameHUD.Update NRE error. Did you ever get a fix for this?
    I have tried multiple installs and refreshing the original game source files but cannot get past this error.

    ANy advice would be appreciated.

  8. #158
    Leader
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    5,306
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by N00blet View Post
    I am getting this same NGuiWdwInGameHUD.Update NRE error. Did you ever get a fix for this?
    I have tried multiple installs and refreshing the original game source files but cannot get past this error.

    ANy advice would be appreciated.
    Hmmmm this is an old old old mod........ it does it in game now since a15

  9. #159
    Refugee
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by stallionsden View Post
    Hmmmm this is an old old old mod........ it does it in game now since a15
    Wow thanks for the quick reply

    Sorry I should have specified much more. I am trying to run latest Ravenhearst dedi from Launcher using 16.4 B8 clean source from Pimps. I was just searching everywhere through the forums for my error and found it here.

  10. #160
    Leader
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    5,306
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by N00blet View Post
    Wow thanks for the quick reply

    Sorry I should have specified much more. I am trying to run latest Ravenhearst dedi from Launcher using 16.4 B8 clean source from Pimps. I was just searching everywhere through the forums for my error and found it here.
    Argh sorry I should a read lol. Sorry lack of sleep lol

  11. #161
    Refugee
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by stallionsden View Post
    Argh sorry I should a read lol. Sorry lack of sleep lol
    lol...don't be. i appreciate you looking at it.
    If you want and have time, I posted my issue to the RavenHearst thread with my log file here

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •