Page 19 of 19 FirstFirst ... 9171819
Results 271 to 280 of 280

Thread: Crash / Terrain rendering issues survey (Linux / OSX / Windows)

  1. #271
    Refugee
    Join Date
    May 2017
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Issue type: Missing terrain /Crash while in game
    OS: Windows 32 bit
    GPU: NVIDIA GeForce 9600 GT
    GPU driver version:21.21.13.4201
    Log of crash: https://pastebin.com/5xvHqM3K
    Tested without EAC: yes - no change
    Tested 32 bit client: yes - no change
    Worked in Alpha 13: Didn't have Alpha 13
    Same issue in test tool: no
    Log of test tool:


    This is the first time I've ever posted an issue report, so please let me know if I had left out anything.

  2. #272
    Refugee
    Join Date
    May 2017
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Oh. And I don't know if the report says anything about this, but I had decided to try to download the Valmod mod and this was when all of this had started to happen.

  3. #273
    Refugee
    Join Date
    May 2017
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Update

    Sorry about all the posts, but I'm trying to make sure that I give any information to you guys as it becomes available.

    But as the title states, this is an update. I had gone into the local files folder and deleted everything. I then went on to verify the files (Making Steam re-download all the game files). Then I had tried to open the game again and now it just stays on the loading screen when I go to try to load a world. I had left the screen up for 45 minutes and it had not even gone past "Generating Terrain".

  4. #274
    Refugee
    Join Date
    May 2017
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Final Update

    After doing a bit of fiddling with the Launcher Options, I had finally fixed my issue with the game not wanting to work properly. I had switched on all of the options, set it to 64bit, then launched the game. As expected, it had crashed hard. But then I turned off all except the EAC and the UNet options. And then switched it back to 32bit and launched the game. It had started working properly and now I had just gotten done playing for a few hours with no problem what so ever.

  5. #275
    Refugee
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Crash

    Good day

    I was given this game as a gift by my brother over steam and I downloaded it also over steam, the game starts and when I want to play the game it crashes at the same spot during terrain creation.

    OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate
    Version 6.1.7600 Build 7600
    Other OS Description Not Available
    OS Manufacturer Microsoft Corporation

    System Manufacturer Foxconn
    System Model H81MXV
    System Type x64-based PC
    Processor Intel(R) Core(TM) i3-4130 CPU @ 3.40GHz, 3400 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s)
    BIOS Version/Date American Megatrends Inc. D82F1P02, 2013/11/04
    SMBIOS Version 2.7
    Windows Directory C:\Windows
    System Directory C:\Windows\system32
    Boot Device \Device\HarddiskVolume1
    Locale South Africa
    Hardware Abstraction Layer Version = "6.1.7600.16385"

    Time Zone South Africa Standard Time
    Installed Physical Memory (RAM) 6.00 GB
    Total Physical Memory 5.95 GB
    Available Physical Memory 3.44 GB
    Total Virtual Memory 11.9 GB
    Available Virtual Memory 9.24 GB
    Page File Space 5.95 GB
    Page File C:\pagefile.sys

  6. #276
    Refugee
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    call the technnician

    can someone do something
    im blind not deaf
    http://steamcommunity.com/app/251570...6848968/?ctp=2

  7. #277
    Refugee
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    OSX SMC update

    I am a mac user,and I very like this game.
    At version 11 I play this game is very normal,perhaps not very high-end performance but fps also 50~60
    But Now!!
    The a16 version often crash,No warning to quit the game.
    I am looking for a lot of information online , but nothing help.
    One day I found an update information of update SMC version.
    i try it and you know it work

    this is apple web about SMC version
    https://support.apple.com/en-us/HT201518

    You can confirm your version is up to date On:
    about this computer/System/smc version

    ----------------------------
    Sorry my English is not good but i just want to help , so please don't mind

  8. #278
    Refugee
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Crash when wandering horde is around on Linux

    It will not let me post all the information from the game file. It says too many characters in reply. However, here is my information that I have some problems with graphics crashing or game locking up. I am using Ubuntu 18.04 LTS.

    OpenGL vendor string: X.Org
    OpenGL renderer string: AMD OLAND (DRM 2.50.0 / 4.15.0-15-generic, LLVM 6.0.0)
    OpenGL core profile version string: 4.5 (Core Profile) Mesa 18.0.0-rc5
    OpenGL core profile shading language version string: 4.50
    OpenGL core profile context flags: (none)
    OpenGL core profile profile mask: core profile
    OpenGL core profile extensions:
    OpenGL version string: 3.0 Mesa 18.0.0-rc5
    OpenGL shading language version string: 1.30
    OpenGL context flags: (none)
    OpenGL extensions:
    OpenGL ES profile version string: OpenGL ES 3.1 Mesa 18.0.0-rc5
    OpenGL ES profile shading language version string: OpenGL ES GLSL ES 3.10

  9. #279
    Refugee
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    rendering issues/fps drops/weather bug?

    the weather seems to be getting darker and lighter with the rain/whatnot. so I assume its a greyscaling due to 'heavy' rain that makes the rendering distances seem to be greater sometimes and lesser sometimes. this would also cause the drop in fps during these issues with people.
    windows 10, dx12
    intel c1-7 7700k, gigabyte z230xud3, 16gigs ram, GeForce 1060gtx 6bg

  10. #280
    Refugee
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    10
    Rep Power
    0
    Issue type: Crash during Gameplay
    OS: Mac OS Mojave 10.14.1
    GPU: Radeon Pro 560X
    GPU driver version: 01.01.060
    Log of crash: https://pastebin.com/g4js9N9U
    Tested without EAC (Windows only): N/A
    Tested 32 bit client: N/A
    Worked in Alpha 13: yes
    Same issue in test tool: n/a
    Log of test tool: n/a

    I'm having a problem in a17 where my game crashes approximately every 20 minutes. It doesn't seem to be a GPU issue; I've tested it with my macbook's native GPU and with a Radeon Pro 580 GPU enclosure.

    My game runs very smoothly, with high FPS, and my MacBook doesn't run hot or spike the CPU at all, the game just crashes every 20 minutes.

    Let me know if the log file I found isn't right, and I'll get it to you. My player.log's last time modified is Nov. 2nd, but I found a log file in the local directory.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •