Page 48 of 61 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast
Results 706 to 720 of 908

Thread: Prefab Editor (Alpha)

  1. #706
    Colony Founder StompyNZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    3,835
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Andyjoki View Post
    hey pille
    as you`re working on a new release. i dont know if its a bug or if you already fixed it.

    The Replace Function in the Tools Section isnt working correct. I tried to replace all Sandstone Layers with concrete. It worked but as ingame all layers which i replaced had a visual bug. Every concrete block also displayed normal stone Blocks. Like the game spawned both at the same time. Was really strange looking and as i destroyed them, there definetly Concrete Blocks. And on the other hand i only had sandstone and no stone blocks..

    Thereafter i changed all per hand. No visual bug.

    That section

    Replace Block ID: 13
    With Block Id: 211

    That may be a density issue. Saw similar glitches when testing my block command for swapping.

    terrain vs cube blocks are inverted density. Not sure if the swap block stuff in pilles changes the density to a valid range

  2. #707
    Colony Founder n2n1's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    MotherRussia
    Posts
    1,432
    Rep Power
    1
    Just for notice, maybe this will help.
    - after installing version 0.3 z(c) - crash due to "removing rows/columns" - began to appear almost always and i had to revert back to version 0.3z. - and the errors almost stopped again.
    Last edited by n2n1; 01-01-2018 at 06:31 PM.

  3. #708
    Colony Founder StompyNZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    3,835
    Rep Power
    1
    minor bug:

    The app crashes if you try to load a prefab with some invalid xml (in my case was some missing sleeper volume info)

    version .3t I think, I cant get it to upgrade keeps telling my download failed
    Last edited by StompyNZ; 01-01-2018 at 07:09 PM.

  4. #709
    Colony Founder n2n1's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    MotherRussia
    Posts
    1,432
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by StompyNZ View Post
    minor bug:

    The app crashes if you try to load a prefab with some invalid xml (in my case was some missing sleeper volume info)

    version .3t I think, I cant get it to upgrade keeps telling my download failed
    confirm
    https://7daystodie.com/forums/showth...l=1#post749419

  5. #710
    Colony Founder Pille's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Milky Way
    Posts
    1,372
    Rep Power
    1
    @Andyjoki
    Quote Originally Posted by Andyjoki View Post
    hey pille
    as you`re working on a new release. i dont know if its a bug or if you already fixed it.

    The Replace Function in the Tools Section isnt working correct. I tried to replace all Sandstone Layers with concrete. It worked but as ingame all layers which i replaced had a visual bug. Every concrete block also displayed normal stone Blocks. Like the game spawned both at the same time. Was really strange looking and as i destroyed them, there definetly Concrete Blocks. And on the other hand i only had sandstone and no stone blocks..

    Thereafter i changed all per hand. No visual bug.

    That section

    Replace Block ID: 13
    With Block Id: 211

    It's not a bug but a feature.

    The default density values are -128 (terrain blocks / diamond-shaped blocks) and 127 (cubic blocks). The non-advanced replacing function doesn't change the densities. Thus, you get unusual values if you replace terrain blocks with cubic blocks. I think I could add a checkbox 'set default densities' in the next update.

    Until then, please use the advanced replacing function:





    @n2n1
    Quote Originally Posted by n2n1 View Post
    Just for notice, maybe this will help.
    - after installing version 0.3 z(c) - crash due to "removing rows/columns" - began to appear almost always and i had to revert back to version 0.3z. - and the errors almost stopped again.
    Mhh that's strange. I haven't changed the corresponding code.



    @StompyNZ
    Quote Originally Posted by StompyNZ View Post
    minor bug:

    The app crashes if you try to load a prefab with some invalid xml (in my case was some missing sleeper volume info)

    version .3t I think, I cant get it to upgrade keeps telling my download failed

    I am going to fix this.


    Quote Originally Posted by Pille View Post

    Sorry guys the autoupdater doesn't work atm. due to an issue with mediafire.


    You can download the update files though (or just wait till they fix their damn website ):

    (32 bit)

    http://www.mediafire.com/file/bhejz0...832_bit%29.zip

    (64 bit)

    http://www.mediafire.com/file/0bn5d6...864_bit%29.zip


    (Replace the zombie.exe to install the update)
    Last edited by Pille; 01-02-2018 at 09:23 PM.

  6. #711
    Ranger
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    252
    Rep Power
    1
    People have recommended I download "Pille's editor". This thread is what I found searching for it, but the comment "new editor" at the beginning makes me wary... Is this the droid I'm looking for?

  7. #712
    Colony Founder Spectral Force's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    The land between two rivers.
    Posts
    1,528
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by dcsobral View Post
    People have recommended I download "Pille's editor". This thread is what I found searching for it, but the comment "new editor" at the beginning makes me wary... Is this the droid I'm looking for?
    It in fact, is the droid you are looking for.

  8. #713
    Ranger
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    252
    Rep Power
    1
    The link to the newer version isn't working atm. I'm kinda stuck on 0.3v.

  9. #714
    Colony Founder Pille's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Milky Way
    Posts
    1,372
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by dcsobral View Post
    The link to the newer version isn't working atm. I'm kinda stuck on 0.3v.
    Good news. I just updated the link in the opening post and repaired the auto-update process.

    @all
    Please load the test update (via auto-updater) and let me know if it works.

    @stallionsden
    The (sleeper) bugfix is already included.
    Last edited by Pille; 01-05-2018 at 12:15 AM.

  10. #715
    Guppycurian Forum Whore Guppycur's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Enemy for life
    Posts
    18,331
    Rep Power
    1
    All good in the hood. There are a few short tutorial vids on the basics, too.

  11. #716
    Colony Founder Pille's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Milky Way
    Posts
    1,372
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by dcsobral View Post
    People have recommended I download "Pille's editor". This thread is what I found searching for it, but the comment "new editor" at the beginning makes me wary... Is this the droid I'm looking for?
    Don't worry, it's not bug-free but usable.^^

  12. #717
    Ranger
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    252
    Rep Power
    1
    Ok, the auto-updater updated it to 0.3z(c).

  13. #718
    Leader
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    5,306
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Pille View Post
    Good news. I just updated the link in the opening post and repaired the auto-update process.

    @all
    Please load the test update (via auto-updater) and let me know if it works.

    @stallionsden
    The (sleeper) bugfix is already included.
    Awesome :-) again great work man....

  14. #719
    Colony Founder Pille's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Milky Way
    Posts
    1,372
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by dcsobral View Post
    Ok, the auto-updater updated it to 0.3z(c).
    Yep, that's the latest version.

  15. #720
    Leader
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    5,306
    Rep Power
    1
    how do i revert to previous version.

    As current one continually crashes every time i remove rows/columns regardless of size

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •