Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 158 of 158

Thread: Simple UI Plus

  1. #151
    Tracker stedman420's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Oregon
    Posts
    164
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by AaronG85 View Post
    I can confirm I am having the same issue, but I'm only playing a local game and using complete Vanilla this is my first mod I've tried to use. I followed all the installation instructions but didn't put the server files should I do this too?

    Als if it makes a difference I'm using the Simple_UI_Plus-v0.8-60-16.9 version.


    Scratch the above I found by adding the data files to C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\7 Days To Die\ArchSrc\x86\7DaysToDie_Data\Managed it seems to have corrected the error, but will test more.
    Are you using a 32 bit installation of 7 days to die cause this mod was built on and only meant for a 64 bit installation. Sorry I thought that info was in the OP guess I'll add it now

  2. #152
    Hunter AaronG85's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    110
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by stedman420 View Post
    Are you using a 32 bit installation of 7 days to die cause this mod was built on and only meant for a 64 bit installation. Sorry I thought that info was in the OP guess I'll add it now
    I just clicked install in Steam one would assume it would of installed 64bit on a 64bit system, is that a setting I may have to change?

  3. #153
    Hunter AaronG85's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    110
    Rep Power
    0
    Untitled.jpg

    Nope looks like Im running the 64bit

  4. #154
    Tracker stedman420's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Oregon
    Posts
    164
    Rep Power
    1
    That's strange the only time the following folder should be used is in a 32 bit installation "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\7 Days To Die\ArchSrc\x86\7DaysToDie_Data\Managed" so not sure why putting anything there would help Lol

    Is the mod working for you now?

  5. #155
    Hunter AaronG85's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    110
    Rep Power
    0
    Yeah 100%

  6. #156
    Hunter AaronG85's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    110
    Rep Power
    0
    can you use the 4:3 with the 16:9 mod?

    Mine and the wife's computer monitors are 16:9 but ours kids monitors are only 4:3 can we use the different mods and play on the same game?

  7. #157
    Tracker stedman420's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Oregon
    Posts
    164
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by AaronG85 View Post
    can you use the 4:3 with the 16:9 mod?

    Mine and the wife's computer monitors are 16:9 but ours kids monitors are only 4:3 can we use the different mods and play on the same game?
    If your running a dedicated server then whatever is on the server would get pushed anyway(xml wise). Otherwise I'm not sure. I believe you would all need the same version.

  8. #158
    Ranger Bubo's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Location
    Olympus
    Posts
    313
    Rep Power
    1
    Simple to install, pleasing to the eyeballs, and BBB (bigger backpacks are better). Thank you.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •