Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64

Thread: A16 - Halicopter Pickup Service

  1. #31
    Refugee
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Exception

    Hey, when I try to place the crate, I don't get a preview, and when clicking, I get a NullReference Exception, and the crate is placed high up in the air, nothing happens.
    Helipad is placed flat on the ground.

  2. #32
    Refugee
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    Can anyone help?
    I noticed thatin entityclasses.xml the halicopter itself is commented out.
    Is that correct?

    Dodo

  3. #33
    Colony Founder HAL9000's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,911
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by djdodo666 View Post
    Hey, when I try to place the crate, I don't get a preview, and when clicking, I get a NullReference Exception, and the crate is placed high up in the air, nothing happens.
    Helipad is placed flat on the ground.
    Sorry, for some reason I don't always get an email about new posts. What's the error message? Can't do much without that

    Quote Originally Posted by djdodo666 View Post
    Can anyone help?
    I noticed thatin entityclasses.xml the halicopter itself is commented out.
    Is that correct?

    Dodo
    Yeah that's a different thing

  4. #34
    Reconstructionist layarion's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    U.S.A. East Coast
    Posts
    534
    Rep Power
    0
    hal's copter is working fine on my end

  5. #35
    Refugee
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by HAL9000 View Post
    Sorry, for some reason I don't always get an email about new posts. What's the error message? Can't do much without that
    Its this https://docs.unity3d.com/Manual/Null...Exception.html

    Nothing specific.

  6. #36
    Colony Founder HAL9000's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,911
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by djdodo666 View Post
    It's the information around that message that's important. Post the log or the 10 lines above and below the error

  7. #37
    Refugee
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    As I said, nothing specific.Unbenannt.jpg

  8. #38
    Colony Founder HAL9000's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,911
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by djdodo666 View Post
    As I said, nothing specific.Unbenannt.jpg
    Have a look in the actual log file, there should be more details. It's in your 7DaysToDieData\Output_log.txt file. It will look something like this

    Code:
    2017-09-17T10:57:00 55.164 INF Created player with id=1247
    Fire user error:Object reference not set to an instance of an object
      at GameManager.RequestToSpawnPlayer (.ClientInfo _cInfo, Int32 _chunkViewDim, .PlayerProfile _playerProfile) [0x00000] in <filename unknown>:0 
      at FireManager.LoadData () [0x00000] in <filename unknown>:0

  9. #39
    Refugee
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    at ItemActionSpawnDroneCrate.ExecuteAction (.ItemActionData _actionData, Boolean _bReleased) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at ItemClass.ExecuteAction (Int32 _actionIdx, .ItemInventoryData _data, Boolean _bReleased, .PlayerActionsLocal _playerActions) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at Inventory.Execute (Int32 _actionIdx, Boolean _bReleased, .PlayerActionsLocal _playerActions) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at PlayerMoveController.Update () [0x00000] in <filename unknown>:0

    (Filename: Line: -1)

  10. #40
    Colony Founder HAL9000's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,911
    Rep Power
    1
    Hmm there's nothing in there that would cause a problem unless something else was wrong. Is the XML updated? Are you running other mods that effect entities?

  11. #41
    Refugee
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    As far as I can say, the xml are up to date, I'm running only working sinks and oven.
    I have the game in german, I read some quest are not working, when playing in german, but I don't know how to change the language.

  12. #42
    Refugee
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    What about this entry (items.xml):
    <property name="Meshfile" value="Animals/CHICKEN/chickenPrefab" />
    Can this be right?

  13. #43
    Refugee
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    Got it!
    HalDll Helper wasn't active.

  14. #44
    Colony Founder HAL9000's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,911
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by djdodo666 View Post
    Got it!
    HalDll Helper wasn't active.
    Ah ok, yeah that'd do it ^^

  15. #45
    Colony Founder JaxTeller718's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Ravenhearst
    Posts
    4,290
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by HAL9000 View Post
    Hello Orsey,

    You don't need to combine the mods. Just install both into SDX and make sure they both have a tick in the launcher before building it again.

    I will take all of the above please lol

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •