Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 97 of 97

Thread: Zombie Texture Replacement

  1. #91
    Colony Founder Xtrakicking's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Behind your fridge
    Posts
    3,856
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Doombringer101 View Post
    Been meaning to compliment you on your work on these for quite a while so here I am lol.
    Fantastic work on these retextures Xtrakicking
    After the game goes gold I hope to see a full texture pack from you that gives this treatment to all the zombies (you have done most of them already, kudos ), I would use it as my default over the vanilla zombie textures every day of the week
    Thanks! Not only that, I'm planning on also adding completely new zombies to the game as well. The more unfriendly brain-eating corpses the merrier

  2. #92
    Colony Founder Xtrakicking's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Behind your fridge
    Posts
    3,856
    Rep Power
    1

  3. #93
    Guppycurian Forum Whore Guppycur's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Houston-ish, Texas
    Posts
    16,443
    Rep Power
    1
    Sweet. That's a lot of teeth.

  4. #94
    Zombie Hunter Henrique's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Azores
    Posts
    400
    Rep Power
    1
    THX bud for the hard work looks awesome!

  5. #95
    Refugee
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    Cannot apply it for Mac version of 7d2d. When it loads it gives a blur purple text for the "loading.." message and then It give the purple screen.
    I copy and replace the file in" 7DaysToDie.app/Contents/Resources/Data"
    Is it for windows version only?
    Or I put it in the wrong place?

  6. #96
    Inventor Siveria's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    764
    Rep Power
    1
    I like this mod, I also like the readme and the "advanced" skills it takes to install it lol.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by acesxz View Post
    Cannot apply it for Mac version of 7d2d. When it loads it gives a blur purple text for the "loading.." message and then It give the purple screen.
    I copy and replace the file in" 7DaysToDie.app/Contents/Resources/Data"
    Is it for windows version only?
    Or I put it in the wrong place?
    People still try to play games on Mac's these days? O_o But to answer yoru question I have no idea, like the OS on iphone/ipads the mac pc os is just as ass backwards.

  7. #97
    Colony Founder Xtrakicking's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Behind your fridge
    Posts
    3,856
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by acesxz View Post
    Cannot apply it for Mac version of 7d2d. When it loads it gives a blur purple text for the "loading.." message and then It give the purple screen.
    I copy and replace the file in" 7DaysToDie.app/Contents/Resources/Data"
    Is it for windows version only?
    Or I put it in the wrong place?
    It should work on Mac as well, considering it's just changing one file of the game. Have you tried using Sphereii's mod installer?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •