Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 107

Thread: Zombie Texture Replacement

  1. #16
    Colony Founder Xtrakicking's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Behind your fridge
    Posts
    3,910
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Nyteshade12134 View Post
    I've tried downloading this zip from MEGA 3 times now. I even created an account to do so. Each time it has failed to complete. Do you have a working link to the zip that's NOT on MEGA? I do not want to download a program to patch the game.
    Yes, no worries. I'll give it to you through mp.

  2. #17
    Reconstructionist Jay_ombie's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    UK - Birmingham
    Posts
    567
    Rep Power
    0
    I get :

    Applying Patch...
    This Patch was not designed for this file.
    Not Patching: I:\Steam Games\steamapps\common\7 Days To Die\resources.assets.7D2DPatch.xml
    Patch Process is Complete.







    When I try to patch Valmod Overhaul..


    Any reason why ?

  3. #18
    Scavenger
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Switzerland
    Posts
    56
    Rep Power
    0
    Awesome work, thanks! Keep up the good work.
    I can't wait for new skins, specially the soldier.

  4. #19
    Colony Founder Xtrakicking's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Behind your fridge
    Posts
    3,910
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Jay_ombie View Post
    I get :

    Applying Patch...
    This Patch was not designed for this file.
    Not Patching: I:\Steam Games\steamapps\common\7 Days To Die\resources.assets.7D2DPatch.xml
    Patch Process is Complete.







    When I try to patch Valmod Overhaul..


    Any reason why ?
    It shouldn't give any errors unless Val's mod somehow messes with the resources.assets file.

    I'm guessing you're patching Val's mod first, then mine in the mod launcher. I suggest patching my mod first, the Val's mod.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Madnesis View Post
    Awesome work, thanks! Keep up the good work.
    I can't wait for new skins, specially the soldier.
    Thanks! I'll work on those as soon as I can!

  5. #20
    Colony Founder sphereii's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    2,755
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Jay_ombie View Post
    I get :

    Applying Patch...
    This Patch was not designed for this file.
    Not Patching: I:\Steam Games\steamapps\common\7 Days To Die\resources.assets.7D2DPatch.xml
    Patch Process is Complete.







    When I try to patch Valmod Overhaul..


    Any reason why ?
    Are you on experimental or A16.2?

  6. #21
    Reconstructionist Jay_ombie's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    UK - Birmingham
    Posts
    567
    Rep Power
    0
    16.2

    I followed your instructions to patch, I'll keep trying other ways and let you know thanks.

    Reinstalled 7 Days, 16.2

    Patched this mod SUCCESS.

    But then trying to install Valmod I get this error and can not proceed.

    Last edited by Jay_ombie; 08-25-2017 at 06:44 PM.

  7. #22
    Colony Founder sphereii's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    2,755
    Rep Power
    1
    Strange. Have you copied the game, apply the match, then tried Valmar?

  8. #23
    Reconstructionist Jay_ombie's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    UK - Birmingham
    Posts
    567
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by sphereii View Post
    Strange. Have you copied the game, apply the match, then tried Valmar?
    Went over to Advanced Option, Applied patch to zombie mod - Check
    Then tried to install Valmod - Error


    Not having much luck, must be something I am doing wrong.

  9. #24
    Colony Founder sphereii's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    2,755
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Jay_ombie View Post
    Went over to Advanced Option, Applied patch to zombie mod - Check
    Then tried to install Valmod - Error


    Not having much luck, must be something I am doing wrong.
    Sorry for all the trouble. I created a quick Imgur gallery show you my steps. I can go through more details and get logs if this doesn't work for you:

    https://imgur.com/a/wSPUA

  10. #25
    Reconstructionist Jay_ombie's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    UK - Birmingham
    Posts
    567
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by sphereii View Post
    Sorry for all the trouble. I created a quick Imgur gallery show you my steps. I can go through more details and get logs if this doesn't work for you:

    https://imgur.com/a/wSPUA

    I was obviously getting confused with the process, I was downloading Valmod from steam and not *Copy from an existing copy* which coincidently I am confused about that option as how can I copy from a copy ?

    Haha, anyway its working - THANK YOU.




    I just have to pray now that when either mod updates and I need to update I do not mess it up again.
    Last edited by Jay_ombie; 08-26-2017 at 02:02 PM.

  11. #26
    Colony Founder sphereii's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    2,755
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Jay_ombie View Post
    I was obviously getting confused with the process, I was downloading Valmod from steam and not *Copy from an existing copy* which coincidently I am confused about that option as how can I copy from a copy ?

    Haha, anyway its working - THANK YOU.




    I just have to pray now that when either mod updates and I need to update I do not mess it up again.
    When you use the Mod Launcher, it isolates your game, so you won't automatically get the new version before Valmar or Xtrakicking updates.

    You should still be able to use the Patches method on a version you manually download. YOu just need to navigate to the right folder and apply.

    The message you were getting about the patch not applying, was because the version of the file you were trying to patch (vanilla resources.assets) was not the same version as the patch was made for. I'm guessing it may have been an experimental version? The mod launcher won't patch a file it can't guarantee that it'll work on.

    Enjoy

  12. #27
    Colony Founder Xtrakicking's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Behind your fridge
    Posts
    3,910
    Rep Power
    1
    Thanks for helping out, sphereii!

    I hope you like it, Jay_ombie

  13. #28
    Reconstructionist Jay_ombie's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    UK - Birmingham
    Posts
    567
    Rep Power
    0
    Brilliant thanks Xtrakicking,

    Such nice people here in the forums... you modders rock !


  14. #29
    Reconstructionist Jay_ombie's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    UK - Birmingham
    Posts
    567
    Rep Power
    0
    Does this need updating now we gone to 16.3 stable ?
    (having trouble to patch again)

  15. #30
    Scavenger
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Switzerland
    Posts
    56
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Jay_ombie View Post
    Does this need updating now we gone to 16.3 stable ?
    (having trouble to patch again)
    Yep, I think so as the skins are also gone for me and I remember seeing sphereii saying the same.
    EDIT: well, I forgot to update the assets file again but know my game is crashing so I did break something else. I will run some repair tomorrow.
    Last edited by Madnesis; 08-31-2017 at 09:36 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •