Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 107

Thread: Zombie Texture Replacement

  1. #91
    Colony Founder Xtrakicking's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Behind your fridge
    Posts
    3,907
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Doombringer101 View Post
    Been meaning to compliment you on your work on these for quite a while so here I am lol.
    Fantastic work on these retextures Xtrakicking
    After the game goes gold I hope to see a full texture pack from you that gives this treatment to all the zombies (you have done most of them already, kudos ), I would use it as my default over the vanilla zombie textures every day of the week
    Thanks! Not only that, I'm planning on also adding completely new zombies to the game as well. The more unfriendly brain-eating corpses the merrier

  2. #92
    Colony Founder Xtrakicking's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Behind your fridge
    Posts
    3,907
    Rep Power
    1

  3. #93
    Guppycurian Forum Whore Guppycur's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Houston-ish, Texas
    Posts
    17,385
    Rep Power
    1
    Sweet. That's a lot of teeth.

  4. #94
    Zombie Hunter Henrique's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    https://www.youtube.com/watch?v=wqrWmpQsKNw
    Posts
    438
    Rep Power
    1
    THX bud for the hard work looks awesome!

  5. #95
    Refugee
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    Cannot apply it for Mac version of 7d2d. When it loads it gives a blur purple text for the "loading.." message and then It give the purple screen.
    I copy and replace the file in" 7DaysToDie.app/Contents/Resources/Data"
    Is it for windows version only?
    Or I put it in the wrong place?

  6. #96
    Inventor Siveria's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    835
    Rep Power
    1
    I like this mod, I also like the readme and the "advanced" skills it takes to install it lol.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by acesxz View Post
    Cannot apply it for Mac version of 7d2d. When it loads it gives a blur purple text for the "loading.." message and then It give the purple screen.
    I copy and replace the file in" 7DaysToDie.app/Contents/Resources/Data"
    Is it for windows version only?
    Or I put it in the wrong place?
    People still try to play games on Mac's these days? O_o But to answer yoru question I have no idea, like the OS on iphone/ipads the mac pc os is just as ass backwards.

  7. #97
    Colony Founder Xtrakicking's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Behind your fridge
    Posts
    3,907
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by acesxz View Post
    Cannot apply it for Mac version of 7d2d. When it loads it gives a blur purple text for the "loading.." message and then It give the purple screen.
    I copy and replace the file in" 7DaysToDie.app/Contents/Resources/Data"
    Is it for windows version only?
    Or I put it in the wrong place?
    It should work on Mac as well, considering it's just changing one file of the game. Have you tried using Sphereii's mod installer?

  8. #98
    Refugee
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    South Africa
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Hi, newb here. I am having the purple/pink problem too.

    I'm on Linux (Ubuntu/SteamOS) and 7 Days works very well. Thanks to the Pimps for doing such a great job.

    When I use this new Zombie texture pack (See my thread here for trouble with dling the file.) - and put it in the right place - the entire game goes pink.

    Everything is pink!

    I then mess with settings like choosing "GL Core" option in the 7dtd launcher, or changing my screen res, and it has varying effects, like there will be some text in the game, but everything else is black.

    It's Weird.

    I *think* the problem could be that something within the tweaked "resources.assets" file is set to Windows-only. I suspect it's something to do with shaders, but that's just a guess.

    Any way I can help troubleshoot it? I can trial-run stuff.

  9. #99
    Refugee
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    South Africa
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Does anyone have an idea about the missing/pink textures thing in OpenGL?

  10. #100
    Guppycurian Forum Whore Guppycur's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Houston-ish, Texas
    Posts
    17,385
    Rep Power
    1
    My anecdotal experience is running out of texture memory, but I don't think that's your issue... Try 1/8th textures in video settings just in case though.

    But as someone who's recently delved into what that mod does, all it does is replace the existing texture in the atlas with an edited one, which should leave the normal map, diffuse map, occlusion map, and specular map alone. So, it /shouldn't/ be affected by video settings any more than vanilla.

    I assume you have re downloaded and are using the launcher? Something may have gone wrong.

  11. #101
    Refugee
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    South Africa
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Guppycur View Post
    My anecdotal experience is running out of texture memory, but I don't think that's your issue... Try 1/8th textures in video settings just in case though.
    I had the same thought, and I tried all the lowest settings. The pinkness remains.

    But as someone who's recently delved into what that mod does, all it does is replace the existing texture in the atlas with an edited one, which should leave the normal map, diffuse map, occlusion map, and specular map alone. So, it /shouldn't/ be affected by video settings any more than vanilla.
    Thanks, I appreciate your experience in this. I relate the pink problem to shaders because Google suggested it. Here's one I followed to the Unity docs: https://support.unity3d.com/hc/en-us...an-AssetBundle

    If you have any spare time, perhaps that might interest you.

    I assume you have re downloaded and are using the launcher? Something may have gone wrong.
    I am on Linux, so the launcher is not a thing. I have manually installed True Survival. It suggests the use of the "Z Texture pack" (ZTP). I actually cannot download the ZTP because that mega.nz website doesn't like Firefox — I dunno why!

    A nice member on this forum (Prisma501) actually fetched it and put it on another URL for me. That's how I got it.

    Even without the ZTP installed, I have a similar problem in True Survival. (It's the only mod I've ever tried, so that's all I can describe.)

    In TS there are several new assets. Two of them (palm trees and spiders) are pure pink. Maybe more stuff is, but I've not played long. I am assuming that their asset files must have been made in a similar way to the ZTP of this thread.

    That's my best attempt to describe the pink problem! I hope you have an idea.

  12. #102
    Guppycurian Forum Whore Guppycur's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Houston-ish, Texas
    Posts
    17,385
    Rep Power
    1
    The new assets would be pretextured so it seems to point to something other than the asset files, which just use a texture atlas xtra edits (or individual image files).

    Hm, I wish I had more nix experience for you, and could just say "use this version of drivers", but I don't.

    At any rate, I'm still inclined to believe it's Linux specific and not the mod, but that perhaps the mod exacerbates the problem.

    Hit up um, spectral force, he uses Linux and plays with mods.

    - - - Updated - - -

    Hell, I guess it could be true survival; try this... Play vanilla with ONLY xtras asset files.

  13. #103
    Refugee
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    South Africa
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Guppycur View Post
    Hm, I wish I had more nix experience for you, and could just say "use this version of drivers", but I don't.
    No problem. Thanks for your input.

    At any rate, I'm still inclined to believe it's Linux specific and not the mod, but that perhaps the mod exacerbates the problem.
    Yeah. It's either Linux and/or OpenGL and/or my small Nvidia card.

    Hit up um, spectral force, he uses Linux and plays with mods.
    Cool, thanks. I will look him up.

    - - - Updated - - -

    Hell, I guess it could be true survival; try this... Play vanilla with ONLY xtras asset files.

    Oh ho! Good plan. I shall try it asafp!

  14. #104
    Refugee
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    South Africa
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    So, Guppycur, your idea was great. Here's what happened:

    Vanilla 16.2
    + the ZTP
    + 7 Days built-in launcher (*) -> where I chose the "GL Core" setting. (* not the mod launcher, to clarify.)
    + Maxed my Nvidia settings
    = Worked fine. I see all the new Z textures (creepy!)

    True Survival 16.2
    + the ZTP
    + "GL Core"
    + Maxed Nvidia
    = Also fine, for the ZTP, but I still have pink palm trees and potatoes.

    (When I do not choose "GL Core", the pink comes back in all permutations of the trials I did.)

    So, a mixed result. The ZTP seem to be fine. True Survival's textures have pink problems. (I don't know if this is unique to TS or if assets it shares with other mods have the same problem.)

    Maybe if I started a new True Survival game with the settings above, it would be different. I can't imagine starting TS over from scratch. I think I'd rather chop a leg off and beat myself senseless with it. TS is tense man!

    Thanks for your help. Very cool.

    Hope this helps the odd Linux gamer out there!

  15. #105
    Refugee
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    28
    Rep Power
    0
    Can we install this into our public server, is it compatible?

    Cheers,

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •