Page 260 of 302 FirstFirst ... 160210250258259260261262270 ... LastLast
Results 3,886 to 3,900 of 4528

Thread: Ravenhearst Mod

  1. #3886
    Nomad mr.natural's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    France
    Posts
    369
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Deskimo View Post
    What does one do with gun parts? Again Im playing on 5.02 of ravenhearst so keep that in mind. It doesnt have any recipes when i click it so I have no idea what to do with them.
    They are a placeholders for possibly future update.

  2. #3887
    Refugee
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Is anybody having issues running ravenhearst on 17.3 - Everytime I upgrade my server I recieve the following error
    MissingFieldException: Field 'LiteNetLib.NetManager.MergeEnabled' not found.

    2019-05-21T22:16:04 1.882 INF WinThread started
    2019-05-21T22:16:04 1.937 INF Atlas reset took 116 ms
    2019-05-21T22:16:04 1.938 INF Atlas load took 120 ms
    2019-05-21T22:16:04 2.006 INF NET: Starting server protocols
    MissingFieldException: Field 'LiteNetLib.NetManager.MergeEnabled' not found.

  3. #3888
    Refugee
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Placed in toolbelt and left click, but the 'read' is not lit anyway... I am level 100 and have up'd everthing I can think that might affect it... So far I can not read any recipe, just schematics...

  4. #3889
    Reconstructionist sinda's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    arcadia
    Posts
    713
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Supertint View Post
    Placed in toolbelt and left click, but the 'read' is not lit anyway... I am level 100 and have up'd everthing I can think that might affect it... So far I can not read any recipe, just schematics...
    the read does not light up. are you closing your inventory with it on your toolbelt, and then left clicking?
    like how you would read/eat/bandage?

  5. #3890
    Refugee
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Hi
    is anyone having problems with this mod moving to 17.3 Stable.
    When ever I do on my server I get an error message tp do with an exception with LiteNetLib -
    Process to replicate
    update with steamcmd app_update 294420
    re apply the RH5.13 files - rh_5_1_vanilla_17_2_server-master.zip
    run server.
    LiteNetLib exception occurs and server doesn't work.
    revert files back to pre 17.3 works perfect.
    I am assuming 17.3 compatibility isnt ready yet? Just want some confirmation

  6. #3891
    Refugee
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    no, will do that!

    - - - Updated - - -

    Could you add working stoves and fridges and faucets? Food spoils, lest with fridge... ? And bring back Brass, maybe it was not Raven, but at one time I could mine copper and zinc to make brass...

  7. #3892
    Refugee
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    20
    Rep Power
    0
    Anyone else have issues getting construction tools past level 50? Seems like it takes 2 days of mining straight nothing else no killing nothing, to level up from 50 to 51. Havent hit 52 yet and been playing for atleast 6 hours.




    I figured it out, I am getting either no exp or like 1 exp with using an auger, swapped to iron pick and i got 1 level in only 10 minutes of mining....
    Last edited by Deskimo; 05-23-2019 at 01:06 PM.

  8. #3893
    Refugee
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    when i start a game in rh 5.13 the game crashes for me. this exit to windows, i use the mod launcher and try reinstalling 2 or 3 times, i del 7 days and reinstall, and only in this mod crash, the others work fine, help me......

  9. #3894
    Nomad mr.natural's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    France
    Posts
    369
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by arrakis69ct View Post
    when i start a game in rh 5.13 the game crashes for me. this exit to windows, i use the mod launcher and try reinstalling 2 or 3 times, i del 7 days and reinstall, and only in this mod crash, the others work fine, help me......
    Are you using A17.2 or A17.3? See below

    Quote Originally Posted by shinooni View Post
    Hi
    is anyone having problems with this mod moving to 17.3 Stable.
    When ever I do on my server I get an error message tp do with an exception with LiteNetLib -
    Process to replicate
    update with steamcmd app_update 294420
    re apply the RH5.13 files - rh_5_1_vanilla_17_2_server-master.zip
    run server.
    LiteNetLib exception occurs and server doesn't work.
    revert files back to pre 17.3 works perfect.
    I am assuming 17.3 compatibility isnt ready yet? Just want some confirmation
    ONLY with A17.2. There is an update in the make for A17.3, to be released soon™
    Last edited by mr.natural; 05-24-2019 at 10:36 AM.

  10. #3895
    Refugee
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    i am using 17.2

  11. #3896
    Nomad mr.natural's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    France
    Posts
    369
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by arrakis69ct View Post
    i am using 17.2
    Got to our discord channel: https://discord.gg/sztBDKs

    (I'm not experienced with servers but there are who could help)

  12. #3897
    Refugee
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    I tried to add a modlet, some weird things happened so I deleted everything and tried to start from scratch, now I only get this no matter what I do, lost...

    7 Days to Die Screenshot 2019.05.27 - 18.01.11.49.jpg

  13. #3898
    Refugee
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    So, the mod version rh_5_1_vanilla_17_2_client has the terrors (insectoid, butcher, etc) added back? Because I see no references to them in the xml files and can't figure out how to spawn them with debug menu. Do I have the wrong version? I tried both mod launcher and manual download.
    Last edited by hosein78; 05-27-2019 at 11:32 PM.

  14. #3899
    Refugee
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    16
    Rep Power
    0
    Hello, where can i loot "RIM" to make the wheels????. I try to loot cars and tires but i dont get rims

  15. #3900
    Nomad mr.natural's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    France
    Posts
    369
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Supertint View Post
    I tried to add a modlet, some weird things happened so I deleted everything and tried to start from scratch, now I only get this no matter what I do, lost...

    7 Days to Die Screenshot 2019.05.27 - 18.01.11.49.jpg
    You HAVE to get a CLEAN (never played) Alpha, try the Mod Launcher instead.
    But on the other hand if you use a modlet on top of RH this is what can happen, no support there from us.


    Quote Originally Posted by CyBeRNoNa View Post
    Hello, where can i loot "RIM" to make the wheels????. I try to loot cars and tires but i dont get rims
    You find them on the roads, they are tires with a rim inside them. Just destroy them.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •